Det absolut sjukaste jag varit med om - anställ aldrig Stockholm flyttstäd

Jag skriver det här inlägget för att förhindra fler från att anlita Stockholm Städgruppen AB. Av egen erfarenhet när jag själv flyttade så använde jag mig av dom. Kom tillbaka till lägenheten och det nästan smutsigare än innan dom varit där. Vattenlås och andra basic flyttstäd grejer var inte gjorda. Efter att jag ringt dom och klagat kommer dom tillbaka och tömmer vattenlåset MEN gör även sönder det, så det börjar läcka vatten (Vilket det aldrig gjort förut). Vi fick ringa dit en rörmockare och betala för lagningen. Nu har en av mina närmsta vänner varit med om det sjukaste och jag känner att jag måste skriva om det på här för hennes och för alla andras skull.

I somras beställde hon flyttstädning för lägenheten som hon skulle flytta ifrån. Stockholm Städgruppen AB kommer dit, ska vara klara efter 5 timmar. 6 timmar senare kommer hon tillbaka (alltså efter avtalad tid). När hon kommer in i lägenheten hör hon stön från toaletten och hittar städerskan ha SEX?! där med en man (FÖRSTÅR NI HUR SJUKT?). Hon rusar ut och lika så gör mannen och städerskan. Dom lämnar lägenheten ostädad och med ett förstört elementskydd.

Som ni ser på sms till vänster så säger ägaren att han är ledsen för vad som hänt och att han såklart ska stå för fakturan och reparation och att kvinnan inte ska få jobba kvar. Okej fine han tar ansvar men responsen är ju så dålig så jag dör

Men sen kommer vi till sms 2 där han helt plötsligt ångrar sig, bläddra ner för att se något sjukare

Här ändrar han sig och säger att han faktiskt vill inte ska betala för reparation för elementskydd och ska ha betalt för flyttstädet och avslutar med att det inte är olagligt att ha sex på arbetsplats. Sjukt oproffsigt! Jag hoppas att dom faktiskt inser att det kanske inte är städning dom ska hålla på med och varnar er andra att anställa dom. Även om det inte är olagligt att ha sex på en arbetsplats hade jag inte önskat att min städerska skulle utnyttja min lägenhet för att ha sex på. Jag är så ledsen för min tjejkompis som liksom fått dras med det här sen innan sommaren, helt sinnessjukt.

Iallafall, jag tycker det är sjukt skumt.. Känns nästan som dom driver någon annan form av verksamhet. Ni kan ju läsa mer recensioner HÄR.

Gillar

Kommentarer

Lisa
Lisa,
Det är olagligt, ni kan kräva stadestånd av företaget m.m.
jenniekarlsson1000@hotmail.com
sjukt, vem vet hon kanske är protutierad på sina städjobb!
www.missjennie.se
lovisawallin
lovisawallin,
ja man vet ju aldrig, men sååå sjukt!!
nouw.com/lovisawallin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229