Mysig look jag glömt posta

Innehåller affiliate-länkaroutfits 2020

Byxor - här (klick) / tröja - här (klick) / kappa - här (klick) / mössa - Gina Tricot men slutsåld / Solisar -Corlin Eyewear
Gud jag glömde helt bort att posta den här mysiga looken som ni var så många som frågade om. Hänvisade alla till bloggen så sorry för det, men bättre sent än aldrig va? Sitter just nu på Supper (dom har öppnat ny(?) restaurang i sturegallerian som är så mysig!) och jobbar tillsammans med Hanna.
Är så stolt över mig själv som lyckats starta AB helt själv utan hjälp och just nu sitter jag och fyller i det sista för skatteverket, förbereder fakturor och ser över revisorer. Alltså hjälp, det är så mycket man ska ta in och förstå och för mig som vill att allt ska få fort är det lite stressande. Mycket som ska fixas innan allt känns sådär skönt men nu är det iallafall startat. Förstår ni att jag skjutit upp detta i ca. ett år? helt sinnessjukt. 2020 kommer verkligen bli året då allt faller på plats. Både i hem och bolagsmässigt. SÅ SPÄND.

Ska som belöning för mitt jobb idag unna mig någon (eller några haha) semlor och lägga undan mobilen. Inge mer jobb när den här datorn stängs ned.


Bloggen har strulat lite därför har inte mina inlägg kommit upp. Detta skulle alltså publiceras i förrgår

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
⭐️⭐️⭐️⭐️
nouw.com/linnealiebig
majalundstrom
majalundstrom,
hur mysig och snygg får man va😍
nouw.com/majalundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229