Vilken bilbarnstol valde vi till Todd

Bebis

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

Hej hjärtan, vet ni vad jag såg, att jag glömt publicera ett inlägg som varit väldigt efterfrågat!! Gick ju nämligen ut på min instagram och frågade vilken bilbarnstol vi skulle köra på när Todd växte ur sin för några månader sedan. Det var VÄLDIGT många (mer än hälften faktiskt) som tipsade om Axkid minikid, det blev den vi beställde, och jag är väldigt nöjd. Han sitter grymt bra i den och ’banden’ på axlarna hålls uppe (testat många stolar som jag inte tycker levererar om jag ska vara ärlig)

Vi köpte detta kit Här (klick!) Så får man med både bilbarnstol, skydd och spegel (efter alla spyor och skit som kom i min gamla bil pga att vi saknade säteskydd kommer jag aldrig göra om det.. även så smidigt med spegeln för när dom sitter bak vill man gärna kunna se dom. Ibland när det varit för tyst så har jag annars behövt stanna bilen för att se att allt står rätt till haha)

Nu har vi monterat den här stolen i B’s bil och funderar på att införskaffa oss denna Här (klick) för den kan man ha fram i min bil. Värt att tänka på när man beställer bilbarnstol att med Isofix kan du ha dom fram, utan Isofix måste dom spännas fast där bak.

Jag är iallafall super nöjd med mitt val så tack för tipset!! Den är verkligen så prisvärd jämfört med några andra jag blev tipsad om.

Omg, hur liten och gosig var han inte sist vi var i Thailand? 4 månader här ❤️❤️

Nu kommer vi till en fråga jag har till er. Vi ska ju till Thailand i vinter och det kommer kräva att vi åker bil med T då vi ska åka runt lite (vi ska befinna oss på två olika ställen och bilar emellan).Vår tanke var att ta med våran axkid, men det finns alltså möjlighet att hyra taxi med Bilbarnstol.. har någon av er gjort så innan? Eller tagit med barnbilstolen? Känns ju jävligt meckigt att släpa med då den är stor och tar ju ett tag att montera. HELP!

Det är så sjukt att många saker man tagit förgivet bara ska funka innan man får barn, sen när man får barn blir det en helt annan logik..

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Det finns barnstolar att hyra men då är barnen framåtvända. Vi tog inte med barnstol utan lånade en framåtvänd och de gick bra. Vi hade en bilresa på 3 timmar. Man får bara se till att dom kör försiktigt och säga till om man tycker dom kör för snabbt. Ett annat tips till flygresan är att ge Tidd små paket längs resan kan vara något enkelt som en lite russinsask eller en bok men då blir de ett moment att göra något men ändå sitta still 😊
Sara
Sara,
man kan köpa en uppblåsbar bilstol till barn, min syster gjorde det och dem tog med sig den till turkiet och det funkade jättebra. För dem visste inte och vågade inte lita på att taxi chaufförenta skulle ha stol.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229