2018-03-30

Byxor - Klick / skor - slutsålda / Tröja - Line of Oslo(måste dock vara slut då jag ej hitta den på hemsidan / kappa - Klick/ solbrillor - gamla

Hej fina människor, hur mår ni? Jag är helt slut, vi har verkligen varit igång sen 7 imorse och hela jag luktar rök. Vi har nämligen eldat på tomten. Det är redan stor skillnad och ser mycket bättre ut men vi har så mycket kvar att göra på utsidan. Vi har ju inte kunnat då det varit kallt men nu ska vi kunna sätta igång när det blivit lite varmare.

Ikväll ska vi sticka iväg till mamma och pappa för middag men innan dess ska jag ta ett långt bad. Kanske kolla någon serie också. Ovan är förresten en look jag bar på Barebells brunchen förra söndagen. Så fint att matcha rosa med beige. Jag har ju fått en dille på att matcha färger. Jag vill helst se en röd tråd genom hela outfiten. Nu blev det rosa skor,byxor, tröja, jacka och solisar haha..

Nej nu ska jag gå ut och hjälpa B lite. Han står och sågar i trädstammar för fullt. Ibland önskade jag att jag liksom kom ihåg att dokumentera den här delen av mitt liv. Som är så jäkla oglammigt men som jag älskar. Men jag gissar att jag njuter för mycket för att komma ihåg att filma osv. Det känns ju faktiskt som ni bara fått lära känna mig hur jag är när jag bloggar, inte på jobb eller fritid.
Jaja det kommer väl, nu skriver jag på som vanligt... vi hörs senare istället.

Gillar

Kommentarer

sjogrenanna
sjogrenanna,
Vill verkligen se mer av den delen av ditt liv. Så intressant och roligt att följa!
nouw.com/sjogrenanna
Emelie JS,
Wow älskar outfiten!! Barebells brunchen såg också helt drömmig ut <3
www.devote.se/emeliejanssonsjogren
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fin klädsel verkligen!!
nouw.com/sarahlinnsliv
filippaml
filippaml,
Snygg outfit!!
nouw.com/filippaml
idanyman
idanyman,
Sjukt snygg outfit!!
nouw.com/idanyman
idasoderlind
idasoderlind,
sååå snygg outfit!!!😍😍
nouw.com/idasoderlind