48 timmar i Jönköping

I torsdags klockan 08:00 ringde klockan höll jag på säga, men nej den ringde (och med den menar jag Todd) klockan halv 6. Vi hoppade ur sängen, packade det sista och tog en taxi till mataffären för att köpa lite mat till Todd för att sedan åka vidare till Thelins vid kungsträdgården. Deodoc skulle nämligen kidnappa oss + några andra sköna tjejer för 48 timmar i jönköping. Jag blev överlycklig när vi fick ha med oss barnen.

Vi checkade in på Vox hotell vid lunch och Dani kom över till vårat rum och skålade i lite bubbel. Är så glad att jag har henne och nu lilla V <3 Ser ni btw utsikten från vårat rum? Alltså snälla svårt att se om vi var i Italien, Frankrike eller jönköping liksom

Det bästa är att hela Deodoc gänget hade förstått att alla haft mycket på senaste så dom såg verkligen till att hela våra dygn gick till att inte stressa, äta och bara mysa. Så vi åt lunch, checkade in på deras svit (där det väntade mer mat och sötsaker) och så turvisades vi om att få gå till Hudoteket för ansiktsbehandling. För er som är i jönköping och inte varit på Hudoteket måste ni verkligen gå dit. Underbara lokaler, personal och behandlingar.

Jag och T matchade givetvis i Bikini härifrån (reklamlänk) och badshorts här (reklamlänk)

Hur rolig ansiktsmask? Man la den över mun och ögon också haha lite klaustrofobisk men också väldigt avslappnande

Efter ansiktsmask, mys i sviten osv. så klädde vi om för middag. Jag fortsatte på inget smink temat och klädde bara på mig ett SVIN snyggt set ifrån ALIX. Tänkte fota det lite "snyggare" och visa er bättre bilder senare.

Vid 8-tiden hade vi en bokad middag på restaurangen SJÖN. och vi hade sån tur med vädret. Solen höll dessutom precis på att gå ner när vi skulle sätta oss ner för middag.

Vi körde lite Vulva quiz och för er som vill ha en liten snabbläxa:
Vi har PH värde 5 mellan benen men i själva fiffi har vi 3,5 (hoppas jag lärt mig rätt nu). Så vi är liksom sura inne i fiffi och där rengör den sig själv. Men utanpå har vi PH värde 5. Deodoc har tagit fram intim tvålar,oljor, raklödder, deodoranter osv. som passar precis vårat PH värde. Det många inte vet är att många andra intimtvålar har fel PH-värde (förmodligen för att dom är framtagna av män haha, så ironiskt att dom ska sitta och göra våran intimvård)

Och juste viktigast av allt, vi har exakt lika svettkörtlar mellan benen som under armarna. Därav måste man ju använda deo även där. Deodoc's kokospraydeo är min ABSOLUTA favorit.

Vi var hemma vid 11-tiden och då hade finisarna lämnat små paket i våra rum. Man kände sig SÅ uppvaktad

. T vaknade dock redan 05:00 som vanligt så var uppe med tuppen.Men klockan 08:00 kom bästa Humlan och Hedieh för att passa Vienna och Todd så jag, Dani och resten av tjejerna kunde yoga med fina Catja som ledde hela passet. Dom fina kläderna är btw från AIM Sportwear

Enda bilden jag har på hela gänget (finns massa fler fotografen tagit som jag ska kika igenom strax). Träffade så många nya och härliga tjejer och några jag känner sedan innan. Fan va jag älskar mitt jobb! Tänk att jag ändå har möjligheten att träffa personer man aldrig annars skulle stöta på. eller så är det ju på alla jobbplatser men alla dessa tjejer är så inspirerande

Innan vi tog bilen hem hängde vi på Hudotekets terass där vi även målade tavlor (som såklart skulle se ut som en vulva)

Och ni som undrar hur det gick med bilresan och T. Påvägen ner var det lite mer kaos, han sov inte alls mycket och var extremt svår underhållen. Svårt att också berätta till en bebis att dom måste sitta kvar i stolen. Påvägen hem gick det dock mycket bättre, han var vaken sista timmen men då underhöll jag med sång, babblarna och mat ;)

Man märkte dock hur sluuut man var även om vi varit på en så härlig mini getaway. Så istället för AW mös vi ner oss i sängen med ett paket mjölk och neverstop (mitt nya obsession)

SÅ stort tack Deodoc, tjejer och alla inblandade för en riktigt MAGISK vistelse i Jönköping.

Gillar

Kommentarer

homeinspo
homeinspo,