5 bekännelser som mamma

Bebis

Hej vänner, jag var så jäkla peppad på att skriva de här inlägget så jag glömde helt bort att säga hej först haha, men det gör vi om. Hur mår ni? Jag har min fuldag idag så har tagit sovmorgon, tränat, badat med T och nu väntar tvätten (äntligen fungerar våra tvättmaskiner). Men här kommer iallafall 5 bekännelser som mamma haha, tyckte de va en rolig idé! Har ni några bekännelser?? Kommentera isåfall (såklart anonymt)

1. Jag har råkat tappa mobilen på Todd. Han flängde till med armen och jag råka tappa mobilen. Han blev nog mest rädd men kände mig som en riktigt dålig mamma

2. De där med att ens barn alltid kommer först... absolut kommer jag mestadels (läs inte alltid) sätta Todd först men t.ex. häromdagen fick han ligga skrika medan jag satt på toa. Behövde gå på toa själv haha annars har jag alltid tagit med honom in.
3. Jag klär oftast på honom för att fota, hade jag inte haft blogg hade han nog fått gå naken mest hela tiden hemma. Haha tror verkligen typ att om jag inte haft bloggen eller så hade jag inte lämnat hemmet. Hade typ pendlat mellan gymmet och soffan.
4. Jag vet att han inte ska kolla så mycket på skärmen (B blir så arg såfort jag låter Todd göra de) men ibland när jag behöver äta lunch och inte orkar att han ska ligga och skrika sätter jag på babblarna.

5. Varenda jävla dag kollar jag på bilder från dagen T kom och varenda dag saknar jag det ruset och lyckan jag kände när han kom. Jag saknar dygnet han kom 24 timmar om dygnet. När släpper de? Jag sitter ju här och är avundsjuk på alla gravida som ska få sitt första barn, dom är så lyckligt ovetande om vad för känslor som dom ska få uppleva. Jag får ångest för att jag saknar den dagen så otroligt mycket och är livrädd att jag absolut inte ska känna såhär nästa barn. Hjälp..

Gillar

Kommentarer

Dixylina
Dixylina,
Känner exakt samma om graviditet och förlossningsruset! Blir precis lika, blir riktigt grön av avund när jag ser och hör om gravida speciellt de som väntar första. Och jag blir så irriterad på mig själv och tänker ? Varför blir jag avund på nått jag redan har och redan fått!? så knasigt! Men det är verkligen den häftigaste och lyckligaste stunden i livet, självklart vill man vara i den stunden bara igen och igen och igen! ♥️
dixylina.se
OurLifePuzzle
OurLifePuzzle,
Så kul att läsa! Jag har precis fått mitt första barn han är bara 3 veckor så man lever i sin bebisbubbla <3
nouw.com/ourlifepuzzle
lovisawallin
lovisawallin,
Åh lyckoost!!!
nouw.com/lovisawallin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229