winter swim

this post contains adlinks

Okej min absoluta favorit hobby fick börja lite senare i år på grund av jobb men nu är jag tillbaka! att vinterbada är typ det bästa som finns, ni är många som tycker jag är galen men jag kan lova er, efter ni har badat mår både kroppen och själen bättre, det är som en liten kick. Dessutom är det inte längre kallt när man kliver ur badet utan då blir man så varm av adrenalin. Ni var iallafall många som undrade vart min jacka är ifrån, den är köpt på Arket’s herravdelning. Jag hittar faktiskt många plagg där (eller iallafall när det gäller stickade tröjor och jackor om man vill ha dom lite oversize)

started my favorite hobby a little later this year due to a lot of work but now I’m back! cold swimming is the best thing, many of you think I’m crazy but I can promise you, after both body and soul feels better, it’s like a little kick. In addition, it is no longer cold when your done, you get so warm from adrenaline. At least you were many who asked where my jacket is from, it’s bought at Arket’s men department. I actually find a lot of clothing there (or at least when it comes to knitted sweaters and jackets if you want them a little oversize)

find it here / shoes – Moon Boots / hat – Acne

LOOKS FROM SÄLEN

This blogpost contains adlinks

Vi har precis kommit hem från den BÄSTA julen någonsin! Från och med nu blir det sälen över jul varje år. Så mysigt och barnvänligt. Och vilket väder vi hade!! Blå himmel och stålande sol varje dag. Dock väldigt kallt… upp till -15. Todd åkte skidor för första gången, vi åkte hundspann, badade i badhuset, var på lekland och mycket mer! Förstår varför typ alla barnfamiljer åker på skidresor varje år nu haha.

Länkar alla mina outfits från Sälen nedan!

// We just got home from the BEST Christmas ever! From now on, it will be a ski trip over Christmas every year. So cozy and child-friendly. And the weather we had!! Blue sky and radiant sun every day. However, very cold … up to -15. Todd skied for the first time, we went dog sledding, bathed in the bathhouse, were at the playground, and much more! Now, I understand why almost all families with children go on ski trips every year now haha.

Links all my outfits from Sälen below!

Ski suit – here / Ski glasses – here / Boots – here

Busters pants – here / Busters jacket – here

Jacket – here / Ski pants – here / Hat – here / Boots – here

Ski suit – here / Ski glasses – here / Hat – here / Gloves – here / Boots – here

Dress – here / Bear ears – here / Boots – here

Jacket (similar) – here / Boots – here / Tights – here / Sun glasses (sold out) – here

The little black jacket

This blogpost contains adlinks

Sitter just nu i taxin Påväg hem från den sista julshoppingen. Imorgon bär det iväg till Sälen där vi kommer spendera jul🎅🏻 Är orimligt taggad på att komma bort med familjen, åka skidor och bara mysa! Här är iallafall en look jag bar i helgen, är fullkomligt förälskad i denna jacka, jag har den i storlek 38, hade nog föredragit den ännu större, typ 42.

// Right now sitting in the taxi On my way home Done with the last Christmas shopping. Tomorrow we’re off to Sälen where we will spend Christmas 🎅🏻 I’m so wxcited getting away with the family, skiing and just cuddling! Here is at least a look I wore this weekend, am completely in love with this jacket, I have it in size 38, would probably have preferred it even bigger.

Long time no seen

this blogpost contains adlinks

Nu var det alldeles för länge sen bloggen uppdaterades. Jag har vägrat ge upp den, fast den fått lida mest under stressiga perioder. Nu är jag tillbaka, fast med ett annorlunda koncept. Någon gång då och då kommer jag skriva lite mer personligt, men mestadels kommer jag uppdatera för att kunna samla alla länkar till mina outfits, något ni efterfrågat. Så vi sätter igång direkt. Tänker att vi börjar med alla mina outfits från Paris 🙂

//

It’s been a long time since I’ve posted something here. I have refused to give up my blog, even though it has suffered the most during stressful times. Now I’m back but with a different concept, every now and then I will write something more personally but mostly I will update here to link all my outfits, something you’ve requested. So let’s do this! I’m starting with Paris 🙂

Pants – here / Coathere / Sweatersimilar / Sneakershere / Hathere / Bag – Chanel

Oversized blazer similar  - / Boots -here / Sunglasses - here / bag - Lady Dior

Coathere / Knit – here / Jeans – here / Boots – here / Bag – Chanel

Jeans - here / Heels - here / Jacket - similar / Bag- Chanel 

Lansering och linneset

PantsHere / shirtHere

Gud vilken vi hade igår och vilken helg och ja.. är helt slut! Buster fyllde 30 år igår och jag har ångest över att dagen är dag är förbi. Jag har sett framemot den så mycket samtidigt som de är skönt att den är över med allt planerande och ja. Det blev dock så lyckat, är alldeles pirrig över hur bra denna helg varit.

Sen igår berättade ju även jag och Hanna vad vi jobbat med i ett års tid nu! Det är min första designer samarbete och jäklar va bra det blev. Alla solglasögon är så jävla snygga och precis så vi hade tänkt. Dom känns super lyxiga och sitter så jäkla bra. Är så glad för detta samarbete!

Kommer berätta mer om det på min story idag men även ett blogginlägg senare i veckan.

Vi släpper kollektionen 25 april 10:00 men om ni signar upp er HÄR kommer ni redan kunna köpa 24 april, alltså 24 timmar innan alla andra!!

Puss på er

Spring looks

Linen overshirt – Here/ Suit pants – Here / shoes – Here

I’m wearing 38 in all pants/shorts. S in all tops, 40 in the shirts and linen jacket ? my code LOJSAN20 gives you 20% off in 48 hours

Top- Here / white shirt – Here / shorts – Here / Blue shirt – Here / green sneakers – Here

Knitted sweater – Here (soldout in beige) / cardigan Here / pants – Here

Shirt – Here / shorts – Here/ Beige heels- Here / pink dress – Here

Body- Here/ shorts – Here/ Shoes – Here

In paid partnership with NAKD

Back to black och upprörda mammor

 

Jumpsuit Här (klick)

Den här skinn jumpsuiten har hängt alldeles för länge i min garderob utan att få någon uppmärksamhet. Den är verkligen så smickrande så den blir definitivt ett av mina favoritplagg.

Länkar den ovan så ni kan haffa en likadan. Skorna är gamla ifrån Nelly och finns inte kvar.

På tal om något helt annat, sjukt hur upprörda människor blev av mitt inlägg på instagram story där jag sökte efter någon som kunde leka med barnen i sommar… Det är verkligen sjukt hur människor älskar att bli upprörda utan anledning. Det är så typiskt svenskt att “måla” fan på väggen. Så innan dom ens vet vad som gäller har jag alltså sökt efter något som ska slavjobba för en shoutout på Instagram medan jag och B ska sippa på margaritas och sola, för jag hatar att umgås med mina barn, har bara skaffat dom för Instagram haha. Det är ändå roligt att läsa. Varför måste man ifrågasätta så mycket? eller tycka så mycket om andras sätt att leva.

Vi har iallafall fått så många fina människor som skrivit och sökt jobbet, för ja det är ABSOLUT betalt, sjukt att tro något annat haha. Vi ska träffa några olika under veckorna innan sommaren och se vem vi (eller framförallt barnen) klickar bäst med.

Vi flyttar ut till landet i juni-augusti och istället för att Todd ska gå på förskolan så tar vi lite hjälp. Vi (antingen jag , B eller B’s familj) kommer alltid finnas på plats men behöver någon som kan hitta på roliga lekar med barnen medan vi behöver jobba. Är så glad att vi kom på den här lösningen så vi kan förlänga sommaren. Todd älskar ju att hänga på landet och det gör vi med.

Gud va jag är glad att jag kommit igång här igen!! Skönt att få skriva av sig lite haha

PUSS

Outfits lately

coat- här (klick) / beige sjal/halsduk – här (klick) / svarta jeans – här (klick) / skor – här (klick)

Coat – sold out / dress – sold out / boots –similar

Trenchcoat – here / tights – here / Sneakers – here

Blazer – here / Sweatshirt – here / shorts – here / boots – here

Blazer – similar / Top –similar / Shorts – here / Boots – here

Den svarta kappan

Passar på att fota i snön medan den är kvar, det är så mycket roligare när man är lite trött på Stockholm och alla miljöer. Har väl liksom fotat överallt nu känns det som och det kliar i fingrarna att åka utomlands men ska ju absolut inte klaga. Hoppas att det här året ger oss vaccin och att världen kan börja bli lite mer normal igen. Förstå ändå vad mycket man börjat uppskatta efter denna pandemi?

Tänkte iallafall tipsa om lite snygga svarta kappor, den jag har ovan är verkligen PERFEKT och ni hittar den här (klick). Typ det viktigaste plagget jag har i min garderob, då det passar till allt men ser snyggt och elegant ut. Det som jag har tyckt varit ett vinnande koncept när jag provar nya kappor är att ta 1-2 storlekar större. Jag förstår att man inte vill att kappan ska se för stor ut men med en tjocktröja under och en lite för stor kappa tycker jag att den ser lyxigare ut. Ett tips från mig till er bara.

1 – here / 2 – here / 3 – here / 4 – here / 5- here

För er som är på jakt efter en snygg svart kappa så länkade jag lite olika favoriter ovan. Allt ifrån budget till lite dyrare.

Nu: Måndag, ny vecka, nya tag! Det är sol och snö och det gör mig alldeles lycklig.