NY VLOGG

Jag har ett gäng nya vloggar sen sist vi snackade, jag hoppas inte ni missat dom!!
Nästa år blir det att få in två vloggar i veckan, om ni hade tyckt det vore kul? Let me know!!

Ska vi köpa valp??

Hörni, en ny vlogg är ute och denna är väldigt mysig (säger jag alltid haha) men är hemma med barnen, hälsar på hundar och har myskväll med tjejerna<3

Lite andra vloggar som kommer snart är

Tintin 4 månader och bullsmakningsvlogg!!! Hur trevligt?? Glöm för gudsskull inte att prenumerera

Början på mitt nya liv

Hallå jag har ju helt missat att berätta för er att det ligger en ny vlogg uppe!! Glöm inte att prenumerera på min kanal och sätta på notiser så ni vet när en ny vlogg kommer upp, kan ju meddela att det kommer en ny redan idag!!!

Hur ska jag föda, firar Buster och mycket mer

Innehåller reklam för Bonusway.se

Hej Gullisar,Ni vlogg på kanalen när jag skämmer bort Buster till hans födelsedag, berättar också hur jag bestämt mig att jag vill föda och mycket mer.
I samarbete med Bonusway.se har ni också chansen att få 50 kr i välkomstbonus om ni registrerar er via denna länk: HÄR (KLICK).
Bonusway är hemsida som ger tillbaka pengar för köp som görs via dom.
Dom har över 400 webbonline butiker, blandannat Nelly.com, NAKD, Gina Tricot, Bubbleroom men även Mat.se, apoteket osv.Det betyder att varenda gång ni handlar via er butik via Bonusway får ni en % tillbaka på era köp. Hur bra?
Mer om det i vloggen!!Nu ska T till förskolan för första gången på 3 veckor, vi får se hur det går 🙂
Hörs sen!

Ny bakvlogg!

När jag bodde hemma hos mamma och pappa passade vi på att baka massa (läs: mamma bakade) . En väldigt mysig vlogg där ni får se lite av vart jag växte upp osv.


Nu: sitter och rullar tummarna här i väntrummet på vårdcentralen. Håller på testas för högt blodsocker och det är fan inte kul haha. Jag är hungrig och vet att om ca 7 minuter ska jag in för nästa blodprov och dricka ytterligare en burk sockerlag. FY

Vi hörs sen, puss

EN ärlig vlogg om graviditet

Hörni ny vlogg på kanalen!!! Visar upp lite av de negativa från graviditeten och ni får även hänga med att packa BB väskan och till Skansen med Todd

NY VLOGG

Hoppas ni inte missat min senaste vlogg där ni får följa med vad jag ungefär äter undwr en dag! Ni får även följa med en vanlig dag hemma med lite jobb, mathandling osv. 🙂 En väldigt mysig vlogg med lite bebis gos, uppdatering om min graviditet och lite till

Fullt upp med inskolning

Eftersom dom här dagarna kommer bestå att inskolning blandat med massa jobb så kommer det bli lite mindre uppdatering här men lovar att säga hur det gick sen! Fredag är första dagen vi lämnar honom själv och ja, jag är lite nervös men hoppas såklart på att det kommer gå bra!

Medan kan ni ju njuta av vår underbara semmel Vlogg haha, så kul att ni är många som älskade den! Det är ju min längsta vlogg hittills men vi skulle ju äta en och annan semla.

Puss