Firade Hanna på Nybrogatan 38 och nu Barcelona

God morgon babes, eller ja kanske inte god morgon haha. Har precis kommit fram till flygplatsen så nu sitter jag och Lisa på Pontus in the air, jag dricker lite te och retuscherar bilder men känner mig så sjuk så vet inte ens om jag får fram något vettigt. 

Imorse åkte jag iallafall in till stan för att överraska Hannabanana som fyller år!! (grattis igen världens mest härliga och jordnära människa). Det vad jag, Dani och Anna som “överraskade” henne haha. Även om Anna kanske inte var bäst på att vara hemlig (love yoou anyway haha). Var så mysigt att få träffa dom en snabbis innan jag satte mig i taxin till flyget. Vi hann beta av både lite seriösare samtalsämnen men också lite mer lättsamma.  Vi åt iallafall på… Nybrogatan 38, som vanligt. Jag tar alltid kaffe, havregrynsgröten och en knäckemacka med ägg. Så jäkla gott.

Nu ska jag fortsätta med något tidsinställt inlägg till er och så, vi landar vid 4-tiden idag så vet inte hur mycket tid jag kommer ha att sitta med datorn.
Jag tänkte berätta mer sen vad vi ska göra I barcelona, kom på att jag glömt berätta haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.