Gina Tricot’s nya kampanjfilm & orkar inte vara rädd

Förra veckan vid 4-tiden mötte jag upp lite andra tjejer från Gina Tricot’s community (vi som samarbetar med Gina Tricot långsiktigt). Vi fick välja ut tre looks. En som skulle filmas, och två som skulle fotas till samarbetet för oktober

Dom hade styrt upp så fint i en av Suiterna på Haymarket (som förövrigt också är så coolt och fint). Det här var en del av rummet som vi filmade i

Liknade topp klick (då våra inte kommit ut än) / klick 

Timmarna gick, vi filmade, åt, filmade mer

Hängde på den magiska terassen medan dom fixade det sista i rummen osv. Efter 21-tiden checkade jag ut, fem timmars filmning, fotning och mingel hade gjort sitt. Var så jäkla trött och på det skulle jag behöva vara rädd för att ta tunnelbanan hem. Dessa jävla terrorhot, blir så utmattad. Fick ett samtal av min pojkvän mitt på dagen som lydde “åk hem, du får inte jobba där du sitter och ställ in inspelningen du har ikväll”. Hans familj hade nämligen fått samtal av en nära vän som är inkopplad i dessa fall och ja hotet var ju alltså seriöst. Men vet ni, jag orkade inte. Man ska aldrig vara dum och utsätta sig själv för fara, men jag vill inte (nej rätta mig, jag vägrar) vara rädd för att leva mitt liv. 

Nu ska jag fortsätta jobba lite, mycket som ska fixas innan Barcelona. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.