Bilder från min mobil och en nyhet

Som vanligt varje fredag så bjussar jag på lite bilder från min mobil, tycker det är det mysigaste inlägget på hela veckan och då är det väl inte mer än rätt att det hamnar på fredagen 😉 I helgen kommer jag även droppa en nyhet för er, bara allt fungerar som det ska!

Älskar när jag gick in på både Annas och Hannas blogg i veckan så möts jag av detta haha. Gissar att det inte är en hemlighet att jag älskar shots, särskilt hotshots haha.

Gick på prommis med Ebba, vi gick ett tag och pratade om att man ska uppskatta varandra i relationer och hur konstigt vi tjejer reagerar ibland. Gud vad jag saknat dessa kalla höstpromenader. 
Ps. Kappan är från Ivyrevel och uppger ni lojsanw20 får ni 20 %

Hann träna 2 gånger den här veckan innan jag blev sjuk. Blev bland annat ett hot mojo pass som var så skönt // Besökte NAKD’s showroom och träffade den här gosiga pricken, ska på ett till möte med dom i eftermiddag och då kommer Mr Colin också vara med (hunden alltså)

En middag hemma hos B’s föräldrar där vi åt både pasta och moules, god kombo faktiskt haha // Fick hem massa nytt inför Barcelona från Nelly.com åh så taggad på att fota allt

Fick den här i en grupp jag har med tjejerna, haha Så sann

Och igår hade vi en inspelning med Gina Tricot!! Det var så kul och vädret var på topp! Ni ser ju hur magiskt ljus det var. Vi spelade iallafall in reklamfilmen för deras oktober kampanj. Huvudpersonerna i inspelningen var Ginas modeller som brukar köra deras kampanjer så bland annat var Mathilde Goehler där. Hon är ju så magiskt snygg och var så jäkla peppande och glad. 

Nu tar jag snart helg, tänkte vlogga idag också. Så kul att jag får så många nya prenumeranter även om jag inte lägger upp så flitigt. Sen har jag fått massa frågor om renoveringen. Kommer en major update i helgen 🙂 så håll ut. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.