Nu har jag klippt av mig håret och är det okej att klippa håret på arbetstid

Hjälp, denna dag alltså. Fått så mycket gjort men varit tröttare än någonsin. Förstå att va lite halvsjuk, sovit 2 timmar och vara igång från 7 till nu. Det är första gången jag sätter mig och chillar idag men nu till något mycket roligare!! Idag var jag hos en ny tjej och klippte mig, jag hade bestämt mig att jag ville göra en större förändring så jag kom in springandes i salongen (var lite sen) och mötte upp Amanda som då skulle ta hand om mig

Salongen var så fet, just för att den var precis i min smak. Stor, stilren, väldigt mycket svart och vitt ja hela köret. Tyvärr var jag så stressad så jag hann inte få till några bra bilder med ni får ett hum iallafall. Amandahairbystripple håller hus på Sturegatan 28 på salongen som heter Novaceline.

Bilder tagna med mobilen (vänster före och höger efter)

Ja ni förstår ju vilken bild som är före och vilket som är efter, hur det såg ut färdigstyleat visar jag er imorgon. Är fortfarande chockad över att jag faktiskt vågat klippa så mycket. Tror det blev mer än 12 cm och färgen blev så cool, jag visste inte att min utväxt var så äcklig som ovan haha hjälp att jag sett ut sådär bakifrån.

Innan jag klippte av min slitna hår. Super tack till dig Amanda för att du tog dig an mig på så kort notis (och nej det här är inte ett betalt samarbete). Vill ni fixa håret inför hösten rekommenderar jag er varmt att gå dit. Världens härligaste tjej som höll uppe mitt humör trots att jag var helt jäkla död. Stackarn fick inte ens fixa klart mig innan jag var tvungen att sticka till mitt inköpsmöte. Där berättade jag för min chef och kollegor att jag varit hos frissan och vi började diskutera om det är ok att vara det på arbetstid eller inte. Varpå mitt svar direkt var att jag aldrig träffat en frisör som jag gillar som jobbar helg eller sena kvällar, får försöka övertala någon till det nästa gång helt enkelt haha skämt å sido. 

Nej nu ska jag hoppa in i sängen, borde ta lite brunutansol då jag ska filma med Gina Tricot imorgon men orkar fan inte det hehe.

Natti natti loves

Leave a Reply

Your email address will not be published.