Mål 2017 vs 2018

jacka – klick (adlink)/ jeans – Levi’s (köpta på Thernlunds) / tröja – Slutsåld bubbleroom / Skor – klick (adlink)

Hej finisar, hjälp vad mycket det är nu innan jul. Helt jäkla galet. Har dock hunnit med en del redan men har några timmar kvar att köra på. Igår efter jobbet lyckades jag också nästan slå mitt “springrekord” 5 km på 20 min och 30 sek (målet är 20 min). Man får tacka julgodiset för det haha. Apprå på det tänkte jag kolla hur mina mål för 2017 såg ut och mina nya mål för 2018

Mål 2017

Hitta en mer hållbar livstil. Jag är fortfarande mycket allt eller inget och det är inte alltid så hälsosamt mot kroppen: Jag tycker faktiskt att det senaste halvåret har varit grymt. Jag har tränat och rört på mig utan att jojo träna. dvs. mindre hets, så CHECK

– Ge en komplimang varje dag – Jag försöker fortfarande med denna, kanske lyckats varannan dag. Tycker det är så viktigt att tala om när någon är extra fin eller kanske gör ett bra jobb men vi säger CHECK på den ändå

– Tjäna mer pengar på bloggen och sociala medier, vill satsa på större och längre samarbeten: Yes! Känns så skönt att faktiskt tjäna pengar på det jag skapar, det blir som en bekräftelse att jag gör rätt haha fattar ni? Dom flesta samarbeten jag har nu är långsiktigt i tänket, vilket är ännu roligare! CHECK

– Vill konstant utvecklas i min roll som inköpare, har en hel del mål hur jag ska lyckas med det: Det här året har gått så fort, jag har satt mig in i mer saker och vad det faktiskt betyder så det har varit ett sjukt lärorikt år. Det är nog det som jag älskar med inköp, ju mer tiden går desto mer lär man sig CHECK

– Flytta till något större med B: hehe, ja vi köpte ju ett hus på 250 kvm så det räknas väl som en fet CHECK

– Bila till Italien: Nej tyvärr.. Men det är p.g.a. att vi köpte hus. Det kostar både pengar och tid så den får stå kvar till nästa år, detta är ett mål för jag så länge velat bila genom Italien. Det kanske till och med inte blir med B då han kommer behöva jobba extremt mycket men någon får jag nog med mig

– Spara 150 000 kr: Man kan väl säga check då vi har investerat en hel del pengar i huset genom renovering osv. Så detta år har vi nog sparat betydligt mycket mer CHECK

– Styra fler fester. haha att det här ens är ett mål? men förra året tror jag totalt vi hade 5 väldigt lyckade fester Haha ja vi har nog varit minst lika duktiga på detta, men asså påriktigt var det här ett mål för mig förra året?

– lägga mer tid på nyheterna – läser nu nyheterna varje dag och nyhetsmorgon vid tid så CHECK

– lägga pengar på fonder och aktier – Yes, både jag och B har börjat långtidsspara i fonder men har också börjat ett pensionssparande, känns bra CHECK

-Sluta snooza en dålig ovana som jag fått av B men nu är det färdig snoozat: haha nej men det skyller jag på B, han behöver snooz i sitt liv

haha okej känns som mina mål för 2018 är lite seriösare än 2017, men ändå kul att kolla tillbaka på. Här kommer mina mål för 2018

Mål 2018

– Starta Lovisa Wallin AB
– Få ytterligare ansvar på jobbet tänkte jag skriva först men nej jag ska se till att avancera. Jag ska lära mig mer och gå minst 2 kurser om upphandling och ledarskap
– Fortsätta träna minst 3 gånger i veckan (har som träningsmål att springa milen under 45 minuter)
– Bli mer spontan och inte planera så mycket samtidigt som jag ska försöka inte få mina hang ups att livet ska vara på ett visst sätt. Jag lägger för många timmar i veckan på att städa, flytta om möbler, planera outfits och bara vara allmänt stressad för att vissa saker inte är på en viss plats
– 3 gånger i veckan (vardagar) ska jag lägga ifrån mig mobilen klockan 20:00 och inte kolla på den efter det (får såklart svara om någon ringer eller messar men inga sociala medier)
– Börja ett större sparande (såfort huset är klart och allt möbelmässigt inköpt)
– Ta in städerska som tvättar och städar varannan vecka (skulle spara mig så mycket tid)
– Köpa en Chanel (det är ett mål jag haft sen jag typ var 11 år. Nu har jag redan en chanel men inte den klassiska vilket är det jag ska köpa

0 reaktioner på “Mål 2017 vs 2018”

 • Älskar den jackan asså! Så

 • Hoppas du uppnår dina mål eller i varje fall vissa i den listan! 😊

 • juliajk says:

  så snygg outfit!

 • Ida says:

  Hej Lovisa! jag ville bara säga det, att jag är så fruktansvärt fascinerad över ditt arbete och hur du klarar av att hålla allting igång. Du har verkligen sååå mycket grejer planerade, som t ex ett heltidsjobb??? Samtidigt som du förhoppningsvis lär starta Lovisa Wallin AB(!!!!) hur sjukt!? Jag blir verkligen såå överväldigad och motiverad när jag läser din blogg och följer dina övriga sociala medier. Jag upptäckte dig för bara ett litet tag sedan på Hanna Fribergs instagram live där flyget var inställt till New York, o ända sedan dess har jag följt dig varenda dag. Du inspirerar verkligen och diggar det du gör ❤️ Keep on working ❤️❤️

 • Känn ingen press över dina mål, självklart är det helt okej om man bara uppfyller delar av listan! Ta hand om dig, och lycka till! 😊

 • lovisawallin says:

  Men hur fin kommentar?? blev så glad och ännu gladare att jag kan påriktigt gör dig motiverad, hoppas fler känner så 😊 tack igen för din kommentar och GOD JUL <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.