prestationsångest

hej hjärtan, hur mår ni? Den här dagen har varit precis som en lördag ska vara enligt mig. Produktiv, mysig och lite långtråkig haha låter nog sjukt men det var precis det här jag behövde, tid att andas och göra det jag känner att jag borde göra. Idag har det varit att leta inspiration, jag har på senaste fått prestationsångest och därefter känt mig grå och tråkig. Nu har jag laddat om lite, planerat att fota med Josse imorgon, Min finaste älskling har hjälpt mig fota idag och ja, nu känns det lite lättare. Problemet med det vi gör är ju att man ständigt måste leverera något nytt. Nya snygga bilder när man gör roliga grejer, det är inte heller det lättaste när solen går upp 9 men ner vid 14 igen haha. Men det här var inget klaginlägg utan mer wiho, jag är tillbaka (hoppas jag)

Här kommer bilder på min fredagslook, väldigt skön men ändå clean enligt mig. Fullkomligt älskar byxorna!!
byxor – klick (adlink) / Tröja – klick(adlink) / Skor – klick

Vad ska ni göra nudå? Jag ska städa lite, sen ska jag fortsätta retuschera vlogg men sen vet jag inte riktigt, B kommer väl hem om någon timme och då kanske vi gör något mysigt.

Det som står på schemat imorgon:
– fota ett samarbete för insta och spela in en story
– fota med Josse
– Lägga ut en haul jag filmat idag
– Rensa lite kläder som ska till välgörenhet med hjälp av tiptapps nya funktion
– röja på trädgården och måla källaren

Jag må låta knasig men älskar dessa helger!!

0 reaktioner på “prestationsångest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.