New years look

Inlägget innehåller reklamlänkar

klänning – klick / skor – klick (använd wallin20 för 20% rabatt)

Igår satt jag hemma hela dagen och väntade på en tvättmaskin som aldrig kom haha.. kul va? Men då passade jag även på att fota lite och spela in en haul för er. Jag har fått hem massa nyårsklänningar från olika märken och den här från Gina Tricot är en favorit. Så snygg och matcha till rödaläppar, lårhöga och en snygg väska. YSL-väskan fick jag av B för 2 år sen men den har legat i ett förråd så har blivit lite nykär när jag hittade den i flyttkaoset.

Nu har jag precis varit och källsorterat. Det blir ju en del kartonger och så som samlas efter alla bud så nu fyllde jag hela bilen och det kändes så skönt efter. Nu ska jag laga ihop lite lunch till mig och B, blir Thairester och sen ska jag få ut honom och börja fixa på trädgården, alternativt åka hem till mamma och pappa och rensa lite mer kläder.

Juste hörni, jag har ett samarbete med Aco just nu på min Instagram, dom har ju en julkalender där man har upp till 40 % på vald produkt och idag är det en magisk fotkräm. Klicka in er här för att komma till erbjudandet!

Vi hörs sen! puss

0 reaktioner på “New years look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.