min helg i bilder – leva med en handyman, provat veggo julbord, tränat, fotat

Min helg började med träning på Berns med bönan där uppe, bjuder på bilden haha både jag och @alicestenlof var rörande överens om att vi såg ut som våra pappor haha, sanningen bakom sminket 😉 och efter träning kommer frukost. Så ledsen att jag inte hinner med fashionablefit träningen mer än 1 gång per vecka…

Efter frullen blev det lite jobb men kort därpå var det dags för lunch! Älskar när man får en bra kontakt med en PR byrå med så härliga tjejer. Nu va det Bianca från Polhem som bjöd in till lunch men Elin som jag brukar prata med mest var också där.

Vi var några tjejer som satt och snackade om livet över en lunch och lite saffransbullar. Jag kände mig dock rätt nere eller inte nere men ofokuserad.. Var nog bara lite stressad 🙂

Tack för en mysig stund Polhem! och fick hem mig ett supersöt mjukisset från Hunke Möller också, scrolla ned så får ni se

Sen jobbade jag fram till klockan 18:00 och då började jag fixa lite i huset. Tjejerna skulle nämligen för första gången se huset! och jag hade fått hem ett smaskigt bud från Amazing Alice som hade fyllt flera påsar med julmat från Qourn

Ja ni ser ju! Jag började laga maten (vår spis fungerar inte än så det var lite krångligt att få ihop men deet gick tillslut)

Vi blev dock lite för hungriga för att duka upp ett riktigt julbord men vi åt både köttbullar, prinskorvar och julskinka fast allt veggo såklart! Jag är faktiskt förvånad över hur gott det blev! Tjejerna också.

Sen kollade vi iallafall Idol, vi alla hejjade på Hanna men som vanligt brukar den bästa alltid komma 2a, Chris va ju såklart också magisk men kände att Hanna levererade bäst. Tjejerna åkte hem vid 11 och då försökte jag somna första gången själv i huset (B va ute och stöka) vilket var lite läskigt måste jag erkänna…men det gick efter 3 avsnitt Wahlgrens värld

B kom hem vid 3 men var tvungen att lämna mig redan 8 dagen efter, men hem kom han med frulle någon timme senare? Hur fin är han? Croissanter med hallonsmoothie, jordgubbar och hallon. och en STOR latte, haha älskar vår kaffemaskin, ska köpa hem mandelmjölk dock då jag vet att den där lattemjölken inte är jätte nyttig

Sen satt jag hemma mellan 12-17 för att vänta på en tvättmaskin som aldrig kom, blev dock chockad över hur bra bemötande vi fick dagen efter. Sure det va inte okej att låta någon sitta hemma 5 timmar och vänta utan att dyka upp men nu sa dom en tid dom kommer på onsdag så vi inte behöver vänta utan bara ta emot den.

Jaja resten av dagen är historia, fotade, spelade in en haul och ja åt middag men däckade vid 9-tiden, en rätt tråkig men mysig lördag.

Ser ni hur magiskt ljus vi har i huset på morgonen? Nu ska jag ta tag i att fota det åt er och svara på lite frågor ni har 🙂 aja söndagen startade med en kort prommis runt området.

Sen åt vi frulle (samma som dagen innan) framför en julfilm. Man måste ju älska söndagar på det viset

Sen satte jag mig i bilen för att åka till stan och möta upp @josefinlavold , vi skulle nämligen fota lite. Då jag har ett heltidsjobb har jag lite svårt att alltid hinna med att fota på veckodagar. Jag går ju oftast osminkad, sköna kläder och lite fettigt hår (sorry for the info) så känns roligare att maxa en dag med lite härliga looks så slipper jag stressa på veckodagarna med bilder

När jag kom hem så gjorde vi lunch av thairesterna från veckan och kollade mer film, till efterrätt åt vi tårta som bästa Bickie hade kommit över med på fredagen

Vi lämnade nog inte soffan förrän vid 16-tiden, då åkte vi till Hornbach för att köpa lite grejer till spisen som äntligen fungerar! Jag tror inte ni förstår hur lyckligt lottad jag är.. B är typ definitionen av handy man. Han löser allt och kan typ allt när det kommer till hem och trädgård, inget problem är liksom för stort. Man kanske inte ser hur kär jag är i honom på bilderna ovan (kanske för att han stack in ett stort finger i min näsa?) men det är jag.

Sen åkte vi och köpte middag, det blev typ en tacos variant fast med falafel och massa röror. Väldans gott kan jag lova er. och så slutade min söndag på bästa sätt. halvsovandes i soffan med min andra hälft haha. all ära åt dom helger som är fyllda med utgångar, middagar och bruncher men det är såna här helger jag älskar påriktigt. Jag kände mig som en ny människa i måndags

Nej hörni , nu ska jag ta tag i jobbet. Har 4 deadlines till klockan 14…

0 reaktioner på “min helg i bilder – leva med en handyman, provat veggo julbord, tränat, fotat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.