vinn en faux fur jacka

jacka – klick / Sporty glitterset – klick

Hej babes, fan jag skulle ju träna idag med Tove efter jobbet.. tror ni inte jag kommer till gymmet och checkar in med mitt kort 17:51 och på den minuten har dom hunnit släppa alla biljetter…så det var bara att åka hem igen.. SÅ segt, särskilt när jag sprang från jobbet för att hinna och egentligen hade behövt sitta kvar någon timme.. jaja nu till något roligare. Verkade som så många gillade min jacka på bilden, så jag tänkte faktiskt lotta ut en då jag fick hem en för mycket när jag beställde. Är ni sugna?

kommentera med ditt namn, emailadress samt postadress så drar jag en vinnare imorgon klockan 20:00 (ni har alltså 24 timmar på er) så postar jag paketet till en av er som en liten julpresent, låter det bra?

PS. Ni måste bo i Sverige, och glöm inte email så jag kan kolla upp om ni fått paketet.

0 reaktioner på “vinn en faux fur jacka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.