Mina nyttiga favoritrecept genom tiderna

Bananbröd

Jag har känt mig så oinspirerad gällande mat på senaste.Bryr mig knappt om vad jag äter bara jag får i mig energi vilket är lite tråkigt då jag var så himla mer noga om vad jag fick i mig förut så jag gick tillbaka till arkivet och fick tillbaka lite inspiration, hur orkade jag förutär det enda jag kan tänka på? Men nu vill jag börja med mer smoothies, nyttigasnacks och härliga sallader till middag. Nu när man ätit en macka till frukost,två lussebullar till lunch och mer än 10 pepparkakor som eftermiddags snacks så känner jag att energin försvinner, sitter ju liksom redan nu halv 4 och gäspar.. inte OK.. Så nu ska jag försöka ta tag i det där, så kan jag ju lägga ut lite fler recept också om ni tycker det är kul?

Nu, jobba klart innan jag ska hem, ikväll väntar bio med hjärtat. Vi ska nog se Solsidan filmen, har inte så höga förväntningar med tanke på att trailern är rätt dålig men hoppas såklart den kommer vara bra!

och juste, jag väljer en vinnare idag vid 20:00, gällande jackan! tror dock inte jag kommer berätta vem vinnaren är förrän jag skickat jackan, så det blir en liten överraskning 🙂

P&K


0 reaktioner på “Mina nyttiga favoritrecept genom tiderna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.