otålig, förväntansfull och trivs i nya huset

tröja – klick/ Jacka – gammal / Jeans – liknande klick(adlink) / Skor – adlink

God morgon babes, igår såg jag ut som ovan, älskar kombon rosa och grönt! Skorna från Nelly är också så feta. Vet inte när jag blev en “skotjej” men tydligen nu för just nu svämmar min skogarderob över. Vi är ju fortfarande inte klara med mitt dressingroom.. fortfarande lite el och sånt kvar vilket suger. Vill ju bara få in kläderna och beställa all inredning till rummet NU. Jaja vloggen blir klar idag (äntligen jag vet!!) och efter jag släppt den ska ni äntligen få se hur vi bor,vet att ni är många som undrar!

Men vill ni veta en grej, jag trivs SÅ bra i huset! Vi är som ni vet långt ifrån klara men jag känner så bra vibes här så kommer nog aldrig vilja flytta härifrån haha

0 reaktioner på “otålig, förväntansfull och trivs i nya huset”

Leave a Reply

Your email address will not be published.