Green jumpsuit and Velvet bag

inlägget innehåller reklam och reklamlänkar för Ginatricot

green velvet bag

Jumpsuit klick/ Väska klick

​Vart tar dagarna vägen? Känns som dom försvinner SÅ snabbt.. kan ju vara för att det blir mörkt också. Nu har jag iallafall köpt alla klappar (tror jag) så imorgon ska jag bara träna, städa och slå in. Eventuellt jobba lite också om det behövs. Det är riktigt soft att jag fick sno en PT timme av pappa imorgonbitti så vid 7 på morgonen väntar träning. Men apprå på något helt annat, Huur fin är inte min look ovan? Hade det på julfesten med jobbet men passar ju lika bra till nyår!

Nej nu ska jag hem och mysa med min B men först handla lite godis, känns som jag redan tagit helg trots att det bara är torsdag 

0 reaktioner på “Green jumpsuit and Velvet bag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.