att bygga hus är oglammigt och jag kan ingenting

Tröjaklick / jacka,skor & bälte – Loavies / Jeans – Gina tricot / Väska – DAY

God morgon, startade dagen redan klockan 07:00 imorse med ett mördarpass med pappas PT (och min gamla fotbollstränare haha världen är allt liten). Sen spenderade jag 1,5 timme på K-rauta. Jag kan säga att det kommer stunder då man känner sig rätt värdelös, typ som idag. B har ingen tid att hjälpa och där står jag på K-rauta och vet inte ens vad jag ska köpa eller vad vi ska ha det till. Samtidigt har jag ju inte heller tid att sätta mig in i huset då jag har 100000 andra grejer att göra men jag önskade verkligen att det satt mer logiskt för mig. Typ nu ska vi bygga badrum i källaren, jag vet ju vad som behövs för jag köper in det med jobbet men jag vet liksom bara våra termer, alla dessa små grejer som också behövs men som självklart ingår har jag ingen aning om och just sånt måste jag köpa. jaja ni fattar men blir så frustrerad, liksom hur svårt ska det vara att gå in och bara köpa och förstå, utan att behöva ringa B 3000 gånger och bli irriterad över att han inte har tid att hjälpa.. Så nu ska jag jobba, hade tänkt vara ledig men det gick inte riktigt märkte jag, får skylla mig själv när jag inte sätter min mail på autosvar haha.

Vi hörs sen med förmodligen ett mer peppande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.