Faux fur outfit + vinnaren av Nelly jackan

Hur fet är inte den här outfiten? Kanske lite för varm för vädret i Stockholm men så snyggt. Jackan hittar ni här (adlink) men byxorna hittade jag tyvärr inte på hemsidan. Skorna och den stickade tröjan är ifrån Nelly.com (adlink)

Vad har ni för er såhär dagen innan jul? Jag och B ligger i soffan och jobbar lite men snart ska vi nog åka till stan och shoppa lite. Juste glömde ju säga vem vinnaren till jackan var, ni var ju en hel del som tävlade om den! Hanna blev iallafall vinnaren och jag fick en bild imorse och hon passade i den super bra! Eftersom ni verkade älska såna här tävlingar kanske jag ska köra några fler. Är ju kul att faktiskt ge bort det man inte använder till någon som har mer nytta av deet.
Vad gör ni över jul då? Vi har bokat lunch på Lydmar imorgon och sen väntar julfirande med familjen. Vi har också kollat julfilmer hela morgonen och slagit in massa paket så nu är min julfeeling på topp. Längtar verkligen till nästa imorgon.

Vi hörs sen! PUSS

0 reaktioner på “Faux fur outfit + vinnaren av Nelly jackan”

  • westergrens says:

    Skulle jobbat stora delar (är sjuksköterska) men hade två dagar ledigt i slutet av julen så jag såg framemot att fira julen då i efterhand, blev dock ändrat då jag hamnade på akuten imorse och blev sjukskriven kommande dagar, så det blir sängläge för mig hela helgen 😟 skit då jag tokälskar allt som stavas jul.. njut av julen för mig med är du go, god jul på dig <3

  • lovisawallin says:

    Åh va segt 😟 Hoppas du hade en mysig julhelg ändå!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.