Såhär blev mitt hår och inspelning med Gina Tricot

Vad tycks om ni nya frilla?? Vet inte om jag klippte så kort som jag tänkt mig men kort blev det iallafall och jag älskar det!! Kanske tar lite mer nästa gång. Amanda som klippte och slingade mig var så jäkla grym med saxen och färgen. Jag var ju som sagt tvungen att springa så fort vi bara blåst upp håret men gick till Styleport (klick!) på kvällen för ett event (mer om det sen) och då fick min absoluta favorit Julia fixa mitt hår och hur bra blev det inte??

Som sagt så gick jag till Amanda (klick) som håller till på Sturegatan 28, får alltid frågor om vart jag fixar mitt hår så lika bra att skriva det här.

Nu ä jag på inspelning med Gina Tricot för deras Oktober kampanj, en aning trött men vi har kul. Sen känner jag mig lite halvt krasslig tyvärr. Fick skippa träningen då jag inte vill bli sjuk innan Barcelona på måndag.

Nu ska vi spela in sista scenen

Leave a Reply

Your email address will not be published.