Vi alla är olika, ge dig själv beröm

Imorse ringde klockan 05:00, omänskligt tänker nog många av er? Men nej inte för mig, jag är bannemig en morgonmänniska. Jag somnar ju varje kväll innan 22.00 hehe (börjar bli gammal) och lever för tidiga mornar (så harmoniskt på något sätt). Jag är som mest produktiv på morgonen och har även slagit alla mina rekord på gymmet just på morgonen. Ni visste inte det men jag kan ju exempelvis inte träna på kvällarna eller kan och kan.. Jag är för seg, trött och kroppen har inte alls samma energi. Så om jag inte får träna på morgonen eller senast lunch blir det ofta att jag struntar i gymmet (om jag inte bokat in med någon dvs, bästa tipset).

Jaja nog om det.. Orsaken att jag gick upp så tidigt som ni nog förstår var för att jag skulle träna och infinna mig på Kulturhuset klockan 06:00 med Zalando X Reebok som styrde ihop ett event kallat DAYBREAKER #wakeupsthlm

Jag gick dit helt själv (WOW I know) men på plats träffade jag Abena, Hannah osv. så det var mysigt. Annars blir jag lätt lite obekväm att vara bland massa människor och inte känna någon. Det var sjukt många som kom kan ju tilläggas.

Det fanns tre olika pass att välja mellan, Yoga, dans och fightbox. Jag valde det sistnämnda. Det var ett riktigt bra och hårt pass. Svetten rann bokstavligen talat. Efter passet fanns det möjlighet att dansa till artister som uppträdde och efter skulle det bli spa och frukost på Downtown Camper, meeen jag var tvungen att ta mig till kontoret 🙁

Efter passet belönade jag mig med en Cold Brew innan jag hann få i mig frukost. Man vaknar verkligen till ordentligt av dom, iförsig var jag mer än vaken. Klockan var 07:00 och jag var helt färdigtränad, det förtjänar man bannemig en klapp på axeln för.

Oavsett var,när eller hur du lägger upp din träning eller vardagsmotion så förtjänar du beröm från dig själv. Oavsett om det är klockan 5 på morgonen eller 10 på kvällen. Om du redan tränat 1 gång men sticker ut och springer igen för det känns bra, eller kanske inte tränat på flera veckor men tar en lång promenad. Vi alla är individuella och vi fungerar olika som människor men det är det finaste med det hela. Tanken med träning att du ska göra den så rolig som möjligt för dig själv, vilken tid eller hur du väljer att göra det spelar ingen roll. Så länge vi stöttar varandra och främst oss själva.

Det var bara det jag ville säga, nu ska jag iväg på AW med Drylake

0 reaktioner på “Vi alla är olika, ge dig själv beröm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.