Klä dig snyggt som gravid – min ultimata klädguide

1 – klick / 2 – klick / 3 klick / 4- klick

1. tjocktröjaklick, / lårhöga (liknande)klick

2. Jacka klick / skinnleggings klick/ stickad amningströja – klick / skor klick

3. topp – slutsåld liknande / gravidbyxorklick

4. Kappaklick

God morgon mina hjärtan, Jag har fått SÅ mycket frågor om hur jag tänkt när jag klätt mig denna graviditet, och då jag tycker det egentligen inte finns några bra guider eller graviditetsplagg så tänkte jag visa mina favorit stilar och plagg som fungerar för dig som är gravid under hösten/vintern. Enligt mig så är sommaren mycket lättare att klä sig i därför struntar jag i att tipsa om det. Ovan ser ni några av mina favoritoutfits under graviditeten (som är relativt höstiga). Jag har faktiskt köpt fåtal graviditetskläder, utan egentligen shoppat som jag brukar bara några storlekar större. Nedan följer mina bästa do’s and don’t som jag lärt mig av under min graviditet

– Kör på något som sitter tajt eller något som sitter löst. Jag har inte kört några sk. Odd Molly liknade plagg med ett band under tuttarna för att framhäva magen då jag tycker att det blir lite för gulligt för min smak. Antingen har jag kört på stickade tajta klänningar eller stora stickade tröjor tillsammans med ett par boots. Alltså något som suttit tajt över hela kroppen eller pösigt.

– Graviditetsjeansen vi har i Sverige är inte dom sexigaste, skulle rekommendera er som vill lägga pengar på snygga byxor till er graviditet att spana in Good Americans maternity jeans (klick) .Deras byxor är framförallt snyggare då du slipper den fula resoren runt hela magen och har enbart en på sidan vilket gör att du kan stoppa in tröjan i byxorna.

– Köp snygga set som är mjukare i materialet. Det känns som du har en pyjamas på dig men ser ut som du lagt till tid och matchat snyggt. Det finns massvis med snygga set på River Island, Nelly, Asos osv. så kika in där

– Dessa klick gravidskinnleggings har räddat mig, jag som älskar skinnbyxor (så snyggt nu till hösten/vintern har verkligen använt dessa filtigt med stora stickade tröjor.

-Strunta i att handla hem pösiga jumpsuits, om du vill ha en jumpsuit se till att den sitter tajt. Jag har provat på lite pösiga jumpsuits och sure det är väldigt bekvämt och ser någorlunda snyggt ut med en stor jacka över men tycker man får en väldigt osmickrande form i det som gravid

– Använd inte plagg där något ska knytas i midjan, det gör också att du får en rätt ocharmig form, man ser liksom att plagget sitter fel

Ribbad klänning klick / kappa klick / boots klick

För er som är gravida nu och ska vara det under hösten så skulle jag rekommendera att investera i långa ribbade klänningar med några snygga boots och en varmare kappa.

Stickad tröjaklick/ Stickad kjol – klick/ skorklick

Just detta set har jag hemma och känner mig så snygg i det. Bekvämt, varmt och snyggt. Antingen stoppar jag in tröjan i kjolen så man ser magen ordentligt eller så låter jag den hänga ute. Skorna jag länkat också glömde jag få med på bilden men passar så bra till!

Beige stickad klänningklick / boots klick

Nu går jag rakt emot mitt egna tips och länkar en klänning med markering i midjan, men jag inbillar mig att det är snyggt då klänningen sitter tajt, jag ska nog klicka hem den, just också för den verkar varm, lagom lång och med en spraytan tror jag färgen är riktigt snygg. Hur coola är inte klackarna till också? Lagom hög klack så man orkar ha dom en dag på kontoret eller en mysig fika

skinnbyxorklick / Jeansskjortaklick/ skor klick

En lite mer casual look som tuffas till med ett par snygga klackar (har dom själv hemma och dom är super bekväma). Byxorna är ifrån Asos och har skinndetaljer på sidan, vilket alltid är snyggt med något stickat eller i det här fallet en jeans skjorta. Nu har jag dom flesta av mina skjortor i oversize så dom har fungerat med magen men har just nu ingen jeansskjorta som sitter snyggt. Man vill ju helst inte att den ska sitta tajt någonstans utan hellre pösig så kan man stoppa in den i byxorna.

Hoppas ni gillade mina små knep och outfits. Hoppas det hjälper till att se hur jag brukar tänka när jag klär mig. Vissa dagar orkar man inte, och då ser jag ut som jag hittat mina kläder i en soptunna MEN det är det härliga med att vara gravid. Ser man trött ut kan man skylla på det 😉

0 reaktioner på “Klä dig snyggt som gravid – min ultimata klädguide”

Leave a Reply

Your email address will not be published.