Livet just nu

Lång stickad tröja klick / Skor klick

Vi alla har ju toppar och dalar i livet, den här sommaren har trots en mysig graviditet och resor varit mycket ångest för mig. Något jag skrivit ett inlägg om men inte riktigt vågat publicera här än, kanske kommer göra det senare när jag känner mig mogen. Men nu på senaste har livet tamigfan varit för bra för att vara sant. Det är så himla lätt att ta mycket för givet i livet, man fastnar i en bubbla om hur man borde ha det, hur andra i ens omgivning har det. Men dom senaste veckorna har det släppt helt för mig, jag vet inte om det är för att jag kanske blir äldre men jag har slutat bry mig om vad andra tycker och tänker att ett framgångsrikt liv ska se ut, hur mycket man ska resa, hur många väskor man ska köpa osv. Istället har jag (utan att ge upp mål och drömmar) infunnit mig i olika situationer och uppskattat det mer än någonsin. Jag är så jäkla tacksam över livet vi har just nu, hur hårt jag och B slitit för att ta oss där vi är idag, som är långt ifrån våra mål men jävligt bra jobbat på så kort tid. Jag skiter i att huset inte är klart, eller att vi kanske inte har råd att köpa och inreda hela huset på en gång för jag är så lycklig som det är.

Nu blev det här världens luddigaste inlägg, läste själv igenom det nu och fattar själv noll men behövde skriva av mig lite. Jag är stolt över vart vi är idag och jag är stolt att jag på något sätt släppt en prestige som inte gynnat mig på lång sikt. Det är skillnad på att ha mål och drömmar som man faktiskt jobbar aktivt för att uppnå och uppskatta det som faktiskt händer påvägen än som jag tidigare gjort att klaga men inte göra någonting åt det och egentligen vara missnöjd i situationen. Nu njuter jag av livet som det är just nu.

P&K

0 reaktioner på “Livet just nu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.