Träning gravid vecka 35-36

Jag vet ju att ni är många som klickar in er här som älskar mina träningsinlägg, det har ju inte varit så mycket på senaste och sen har jag inte heller tyckt att det varit så kul med tanke på att jag inte kan köra mina vanliga pass MEN tänkte faktiskt dela med mig av veckans träning, den går ju faktiskt att köra som icke-gravid och är dessutom väldigt tung. Om ni tycker det verkar för lätt är det ju bara att lägga till reps eller vikt. Det är faktiskt tack vare Mimmi, som jag kommer köra med nu 1 gång i veckan till förlossning som jag ÄNTLIGEN kommit igång med träningen. Men innan ni läser passen så vill jag att ni gravida förstår att detta är så inviduellt, vad som känns bra och inte dvs. så LYSSNA på kroppen och gör inget som känns aningen olustigt. Och så tre lovord från Mimmi: KNIP, BAK MED AXLAR OCH SPÄNN IN MAGEN

Workout routine monday-sunday

Måndag Pass (inspo av Ida:)
uppvärmning 20 minuter på crosstrainer (här brukar mitt mål vara mellan 2600-3000 dragningar, det brukar stå på maskinen)

100 squats (totalt)
100 crunches (på varje sida)
60 enböjslyft (på varje ben)
100 höftlyft (totalt)
100 spark bak (på varje ben)
100 donkeykicks (på varje ben)

Tisdag (träning med Mimmi klick) kika på min instastory också om ni undrar vad alla övningar avser
Uppvärmning: Rörlighet
runda 1: knäböj + kissande hund med band
runda 2: Hammercurl/pushpress + triceps med band
Runda 3: jägaren med band+ ironman axlar
Runda 4: Sidogång med band + parövning biceps
utmaning: Squats till låten bring Sally up. Varenda gång dom säger Bring Sally down går man ner i en squat och när dom säger upp får man gå upp igen.

Onsdag-Torsdag:
Vila

Fredag:
Uppvärmning rodd 10 min
Knäböj med pilatesboll mot vägg (vikt 10 kg) 20×5
Höftlyft med pilatesboll 20×5
kissande hund 20×5 (varje ben)
sidoplanka 1 min varje sida x 2

Lördag:
Vila

Söndag:
Promenad

Så totalt blir det 3 träningspass och 1 promenad i veckan för mig och det räcker för mig. Ska väl försöka få in fler promenader men det är så otroligt tråkigt att gå själv och att fråga B klockan 6 på morgonen en måndag är nog ingen idé haha
Hoppas ni uppskattade det här inlägget. Ska försöka få in mer träning och mat i bloggen nu då jag känt att den varit lite enformig på senaste.

0 reaktioner på “Träning gravid vecka 35-36”

  • Julia says:

    Åh jag älskar verkligen när du delar träning/hälsa och recept inom den kategorin. Saknat det men förstår självklart varför det blivit mindre av det. <3 trevlig helg finaste.

  • lovisawallin says:

    Blir glad att det uppskattas, ska försöka få in mer sånt även om jag lovat det innan men inte riktigt kunnat hålla det hehe kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.