veckans schema

Inlägget Innehåller reklamlänkar

KlänningKlick / kappaKlick / skorKlick

Hej gosisar, hur mår ni? Jag mår bra. Har snackat med några av er på insta och här på bloggen efter jag delade med mig av besöket hos BM i fredags och det känns så skönt. Har blivit mer “okej” om det nu blir KS. Nu är min enda oro ifall vändningsförsöket misslyckas, man bokar in KS “försent” och förlossningen hinner starta. Ifall vändningsförsöket misslyckas måste jag ju boka in KS typ några dagar efter för att det inte ska bli så och jag vet ju absolut inte hur dom har med tider osv. Gah att man ska behöva oroa sig så mycket, vill bara veta nu.

Jaja nog om det, efter några lugna veckor utan events osv. (har ju in princip avbokat allt man kan avboka då jag varit för trött) så har jag en rätt rolig och fartfylld vecka framför mig.

Måndag: helt obokad. Gillar ju att ha mina ”fuldagar” på måndagar. Jag älskar måndagar och jag tror en del av mig tycker om dom för jag inte sätter någon press på att jag ska fota, gå på events, vara snygg eller så utan det är 100% fokus på jobb och få komma hem för att preppa inför veckan. Denna måndag blev det dock rätt sent men nu när jag ligger i soffan med en påse godis känns det bättre.

Tisdag: Pressveckan startar och jag ber till gudarna att jag kommer hitta en VOI som kan ta mig runt. Men innan dess så har jag ett möte vid 07:00 och på lunch ska jag och bästis hinna med Busnel och Molino PR. Eftersom jag sitter i Vasastan och jobbar är det alltid ett moment att ta sig till dom flesta kontor som ligger på Östermalm tyvärr. Sen har jag ett inköpsmöte och jobbar fram till 17 då ska jag förbi ytterligare ett presskontor någon halvtimme innan jag ska på ett event tillsammans med Dyson. Juste måste hinna fota outfit också men det gör vi nog på lunchen emellan pressvisningarna

Onsdag: Börjar dagen med kontorsjobb, vid 9:30 drar jag iväg till ett presskontor för frukost och kika in deras nyheter. Jobbar fram till lunch då jag drar iväg på ytterligare en pressvisning. SÅ glad att jag bokat in mig på två stycken som ligger 5-10 min från mitt kontor YAY. Tror vi är ett gäng som ska på dessa så det blir mysigt.
På kvällen ska jag och B gå på Nisse Hallbergs stand-up Trött. Vi brukar kolla på honom och han är ju egentligt mig typ en av dom roligaste stand-up komikerna så ska bli riktigt kul. Lite datenight för mig och B också.

Torsdag: Fortsätter springa runt på pressvisningar på morgonen, tillbaka på kontoret innan lunch för ett projekt avstämningsmöte. På kvällen har jag bokat in myskväll med Bickie.

Fredag: Hade tänkt ta en lugn dag men bokade in lunch och sen på eftermiddagen ska jag besöka en podd, är så spänd! Första gången jag kommer göra det.
Resten av helgen blir nog lugn, på söndagen ska jag dock iväg på ett supermysigt event tillsammans med Glossybox som jag ser SÅ mycket framemot.

0 reaktioner på “veckans schema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.