veckans schema

jacka klick (på rea) / skor klick / solisar – klick

Måndag: Kontorsjobb, skickat utkast till olika samarbetspartners, träna och mysa med Ebba. Spela in ett samarbete och skicka till kund
Tisdag: Kontorsjobb as usual, träning med Mimmi 16-17, yoga + middag på Kasai med Josse
Onsdag: Sista dagen på kontoret, kommer kännas så konstigt att inte vara där men dagen kommer väl i stora drag handla om att städa undan, se till att allt jag gjort ligger sparat på våran server och typ säga hejdå till alla. På kvällen ska jag på ett event med ACO om jag orkar, eller om jag och B bara kör myskväll
Torsdag: Unnar mig nog en härlig sovmorgon, sen ska ett samarbete upp på blogg+instagram.
Fredag: Tror det blir lite häng med mamma på fredag, måste köpa lite grejer att ta med till BB, en kalender, kanske fota någon outfit (nu är jag dock så klar med att vara preggo haha, känns som allt ser så “töntigt” ut på så inte så kul att fota längre.
Lördag-söndag. Ut med ett samarbete på Instagram, fixa med huset, vi ska bl.a. upp med utomhusbelysning, sätta upp lite räcken i huset och förhoppningsvis kunna fixa badrummet på övervåningen. Jag vill även åka och köpa fasadtvätt så vi kan tvätta fasaden på huset och köpa krukor och växter.

0 reaktioner på “veckans schema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.