Ingen helg utan…

inlägget är i samarbete med Cervera och innehåller reklamlänkar

God morgon finisar, hur mår ni? Jag är så pigg idag. Har också en supermysig vecka framför mig. Sista dagarna på jobbet nu. Ni ska få min veckans schema snart men innan tänkte jag dela med mig av min nya servis.
Alltså äntligen hittade jag en serie som jag älskar(!) Vi har ju haft tallrikar från Ikea (från förra lägenheten) i några år nu så kändes skönt att byta ut dom mot något som passade hemmet mer (läs: mer instagramvänliga haha). Sen har jag även saknat djupare skålar då alla vi har haft är väldigt stora och grunda = inte alls lika mysigt. Denna serie är ifrån Aida Daily Design och heter RAW (den finns även i grått,blått och då rosa som jag valde)

Just nu har Cervera en riktigt bra rea så kika in deras hemsida. ca. 20-40 % på alla tallrikar så istället för 149 kr kostar t.ex. dom små tallrikarna jag köpte 111 kr. bra va?

Stor tallrik klick / Liten tallrik – klick / Skålklick / muggklick

Vad tycker ni förresten om våra helg frukostar? För mig är inte helgen en riktig helg om man inte äter nybakta croissanter, pannkakor och något färskt bröd. Det bästa är ju att man faktiskt står sig på det tills senare på eftermiddagen.
Idag startade lite annorlunda, nämligen med chiapudding och en hårtbröd macka med hummus och avokado. Jag älskar mina vardagar på kontoret, känns sjukt att jag bara har några få dagar kvar av mina rutiner. Måste se till att fixa arbetsrummet i huset så jag någonstans jag alltid kan jobba “ostört”

Nej nu ska jag fortsätta jobba på, vi hörs senare. PUSS

0 reaktioner på “Ingen helg utan…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.