Vi väntar på dig

Just nu känner jag sån längtan efter honom. Helt sinnessjukt att vi snart ska ha barn, jag har liksom fortfarande inte greppat det. Visst att vara gravid men det har varit sån fokus på det och jobb att jag knappt hunnit tänka att det faktiskt är det här vi väntat på. Jag tror jag mest ser framemot om några månader när han kommer börja få en personlighet, kanske krypa och försöka prata. Självklart kommer ju hela den här bebis tiden också vara mysig, jag trodde jag skulle se mest framemot den men under tiden som gått har jag insett att jag vill veta vem han är, typ helt nu.

All inredning+ leksaker är ifrån Jollyroom och mattan är ifrån Sthlm Mattor

Ni var ju några som ville se Hoppsans presenter från Baby Showern. Nu är en hel del redan nerpackat i BB-väskan, i tvätten osv. Men lite av hans hänger ju framme. Älskar verkligen hans rum. Mattan är typ det skönaste jag någonsin gått på, möblerna och allt är så fint. Kommer nog hänga där inne mer än vad Hoppsan kommer göra haha. Tänk att han inte kommit ut än men har typ finare garderob och rum än mig haha.

Alltså har ni sett några sötare skor? Ugg skorna får han växa i mig jag hoppas han inte växer för fort så han kan ha Gucci skorna till julafton!

I början trodde jag det skulle vara svårare att klä en liten kille istället för en flicka men mina fina vänner överträffade helt mina förväntningar, förstår ni hur snyggt klädd han kommer vara? Hoppas han blir lika intresserad som mig av kläder när han blir äldre.

​Längtar ihjäl mig <3

Vad gör ni idag? kunde det ha varit tråkigare väder? kallt, regnigt, blåsigt… Jag har ju min näst sista dag på kontoret så försöker se till att min överlämning blir bra. Känns jobbigt att inte kunna styra över sånt som jag begärt in som kommer behöva skickas till kollegor men gissar att det är kontrollfreaket i mig. Har annars en lunch inbokad idag, pass med min PT och sen yoga + middag på Kasai med Josse (som ni redan läst i veckans schema).

nej usch, nu ska jag ta min första kopp kaffe. Slutade ju med det i somras under graviditeten när mitt järnvärde var så lågt, men har iallafall läst att det är OK att dricka 3 koppar om dagen, jag håller mig dock till en eller max 2.

PUSS

0 reaktioner på “Vi väntar på dig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.