Klippt lugg?!?

Hej kompisar, hade ju som sagt bokat tid hos frissan igår och det gick super bra! Åkte tunnelbana både dit och tillbaka med Todd och han skötte sig exemplariskt. Det enda var väl när jag väl var klar så vaknade han så jag var kvar på salongen ca. 1 timme och ammade. Tur att tjejerna på Styleport är så jävla sköna så de kändes mer som om vi satt och fikade en timme.

Vet ni vad btw? Dom har köpt en present till Todd, en liten snuttefilt/gosedjur. Fyfan va gulligt, dog lite! Just det där lilla extra vissa människor gör. Visste från start att konceptet Styleport har skulle gå bra, just för att dom gör de där lilla extra, kul att även se att deras slit lönat sig.

När jag kom dit så sa jag: vi slingar bara lite, struntar i att klippa (vill få långt hår igen) men när vi väl var igång började jag och Jenny (som fixade mig) spåna på att klippa… LUGG! Mitt hår har gått av så mycket framtill så jag har nästan haft en ofrivillig lugg och kände ba nä fan nu kör vi! Alltid kul med lite förändring

Så mysigt att Dani kom förbi med smoothies från J&J också. Så fick hon agera lite mamma åt Todd. Så sjukt stt hon har sin egna lilla tjej snart!! LÄNGTAR

Före-/efter

Innan jag visar hur luggen blev, så ser ni lite slingorna vi la i. Vi gjorde det lite ljusare men främst kallare. Struntade i att retuschera dessa bilder så ni fick en verklig före- och efterbild

Här skymtar ni lite av luggen!! Blev verkligen såååååå bra! Tack bästa Jenny för det och jag har sagt det förut men säger det igen, Styleport är med handen på hjärtat en av dom bästa salongerna i Stockholm. Dom har verkligen full service, världens finaste lokal och allt känns superlyxigt även om det inte är den dyraste salongen. Bara det att man kan komma på drop-in och få håret styleat? Inte många salonger som kan erbjuda det.

Hur gullig är Todd på sista bilden? Ser ut som han åkt på en släng av galna kosjukan

Bättre bild på luggen, syntes typ inte så mycket på bild som de gör IRL..

Juste min outfit: byxor – gamla från Gina / skor – UGG (dom är vattentäta och är nya favoritskorna!!) / tröjaReklamlänk, är dessutom på rea!!

Nu ligger Todd och sover på mitt bröst och jag ska försöka hoppa in i duschen och sminka mig inför kvällen. Har ju inte riktigt fått in rutin än så börjar hellre för tidigt än för sent (ska iväg på middag vid 18). Är lite nervös att det är B’s första kväll helt själv, men åandrasidan är han jätte lugn så jag borde bara njuta av en kväll själv och att få njuta av en måltid utan bebis i famn eller ammande haha men om min magkänsla stämmer kommer jag sakna ihjäl mig efter honom.

0 reaktioner på “Klippt lugg?!?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.