Badrummet

Hej finisar, B är hemma sjuk idag så har fått lite avlastning av honom då han kunnat ha Todd. Vilket betyder att jag typ tömt min mailinkorg (YAAY) eller okej har 3 mail kvar och hunnit fota till er. Ni är ju några som velatl se hur badrummen hos oss ser ut. Nu är det bara ett av tre som är färdigt. Längtar tills jag kan visa det på övervåningen också, tror det kommer bli snäppet snyggare 🙂

Allt som har med kranar och duschstycken är ifrån Tapwell. Vi har valt att köra black crome chrome. Den och matt svart är mina favoriter ur deras sortiment. Men fyfan va snygga grejer dom har. Ser så exklusivt ut samtidigt som dom faktiskt tar en rimlig peng om man jämför med konkurenterna.

Kaklet är ifrån Bricmate. Även dom har stort utbud av massa kakel. Vi har valt deras kakel till samtliga badrum, just denna platta tror jag heter cement och är i deras största storlek. Skulle dock fråga dom för mer specifik information haha, var så länge sen vi köpte så minns inte

Älskar att vi verkligen fått till den industriella looken som vi kör i hela vårat hus. Ni vet väl btw att ni hittar massa om renoveringen och vårat hus under inredning/ renoveringen 2017-2018

Jag var inte så involverad utom val av kakel till det här badrummet så övervåningen ska jag faktiskt styra lite mer. Har massa idéer på hur jag vill göra det. Dock hade jag velat designa min egna kommod/tvättställ. Vet inte riktigt vart man kan göra det? Vill liksom ha en firma som är vana att göra tvättställ.

Jaja, vad tycker ni?

0 reaktioner på “Badrummet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.