Köket har fått en helt ny touch

Kök – Poggenpohl / Stolar – By Crea

Jag har ju faktiskt visat köket innan men häromdagen fick vi hem nya stolar och det blev så stor skillnad att jag ville fota igen. Dock som jag berättade var jag så klantig att jag tog fel mått, eller missade att räkna med armstöden.

Som tur är så lyckades jag byta dessa mot ett par likadana fast utan armstöd, ska visa dom när dom är beställda och har kommit. Det bästa är ju att du kan specialdesigna stolar hos By-Crea, så funderar på att välja brunt läder istället för svart läder. Vad tror ni? Svart eller brunt? Finns ju massa andra färger och även i sammet men läder känns mest hållbart med en unge som ska kladda

Tavlan som jag alltid får så mycket frågor om är ifrån Erland Cullberg(?) om jag minns och stavar rätt. Mjukisetet jag har på mig är gammalt från Indiska, Todd’s pyjamas är en present från min kusin och kommer från Calvin Klein, så jävla fin!

Köket från ett annat håll. Är så jävla nöjd med det. Diskmaskinen sitter högt upp så man slipper börja sig ned, det finns förvaring för allt (till och med fack för plastpåsar, folie osv. Så dom ligger i snygga fack, svårt att förklara men scrolla ned så ser ni.

Vad tycker ni? Har btw helt appropå ingenting blivit så dålig på att svara på era meddelanden.. ska sätta mig ikväll och svara på era kommentarer osv. Så är det något ni inte fått svar på, håll ut haha!

0 reaktioner på “Köket har fått en helt ny touch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.