30 % rabatt på min outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar

Vit kappaklick / Skinbyxor – klick / Tröja – klick (liknande)

OBS! Rabatten gäller ej längre, gällde bara i fredags

Hej gullisar,

Sitter på JOTJ (Joe and the juice, alla ba nehe) och jobbar med Dani. Har minst sagt haft en intensiv dag. Lunchat med en efterlängtad kompis, fotat med Josse, mötte upp Dani på NK, fotade Gertrude plus massa annat sen nu sitter vi här och pustar ut och tar ikapp lite mail som jag missat. Todd har dessutom varit super duktig och nästan sovit hela tiden. Han sover gott i vagnen, fick nyss nästan bära upp honom för han sov så djupt och jag blev lite orolig (hönsmamma much?) Tänkte iallafall kika in och vara gullig genom att länka min outfit som ni just nu får hela 30% på!!

0 reaktioner på “30 % rabatt på min outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.