dagens outfit

inlägget ínnehåller reklamlänkar

skorklick / Byxor – liknande/ tröja – liknande/ Jacka – Primeboots / Mössa – Chanel / solisar – Corlin eyewear / Väska – Chanel

Eller ja gårdagens men hann aldrig posta den. Vaknade iallafall nyss och är extremt ledsen över att vagnen är hos mamma och pappa. Hade varit så skönt med en långpromenad idag och en podd i öronen innan jag fixar det sista inför julen. Tar nog bilen och hämtar den hos mamma och pappa, bara så krångligt med Todd för isåfall måste jag ju även ta med honom och bilbarnstolen. Får se hur jag gör.

Idag måste jag alltså: Hämta ut paket på olika ställen, skicka min bloggstatistik till ett eventuellt samarbete, köpa tejp+ julkort och julklapp till julklappsleken. Sen blir det nog att dona hemma, mycket som händer i huset idag vilket är najs!

Vi hörs sen mina älsklingar

0 reaktioner på “dagens outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.