Träning efter kejsarsnitt

Träningskläder – workout is empire

På måndag har det gått 11 veckor från att jag gjorde mitt kejsarsnitt. Det betyder att jag för tre veckor sen äntligen fick börja träna, tror inte ni förstår hur mycket jag längtat. Eftersom jag är en allt eller inget människa är jag fruktansvärt dålig på att ta hand om min kropp när jag inte tränar. Äter dålig mat, rör mig lite och bryr mig inte så mycket. Nu är jag taggad på att träna, få i mig vitaminer och röra på mig. Minst en promenad om dagen dom dagar jag inte har något inbokat har jag bestämt mig för.

Jaja nog pratat om det. Här kommer ett pass som jag inspirerats av via appen Kejsarsnittsguiden. Ni hittar den Här (klick)

Jag gör varje övning 20 x 5 (när det gäller en bens övningar ex. Utfall gör jag 20 på varje ben 5)

Squats med eller utan vikt. Jag använder Todd ibland haha // utfallssteg

Ryggliggande höftlyft // sidohöft lyft

Armhävningar // triceps

Dom flesta övningarna görs på ett speciellt sätt, man kan ju exempelvis inte göra vanliga armhävningar så ladda ner appen för att se övningarna (den är värd varenda krona.

Nu ska jag mysa med min pojkvän och Todd. Sen blir det promenad runt djurgården med Josse och Elin.

0 reaktioner på “Träning efter kejsarsnitt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.