Träning efter barn?

Ni som ska till Hua Hin och kommer bo nära Soy 94 gå förbi King of Muay Thai. Ett as fräscht gym där dom kör thaiboxningsklasser mellan 08-19.

Hej fina ni.
Hur mår ni? Älskar att ta några dagar ledigt från bloggen, blir som mest inspirerad då! Känns som jag har tusen saker att skriva om.

Vi kör iallafall mycket thaiboxning här. De är först nu de känns som jag kommit igång med träningen påriktigt. Vågar köra fullt ut (innan har jag varit rädd att kroppen inte riktigt varit så stark som jag tror och att jag skada mig i visa övningar). En ny kärlek av träningsform är iallafall boxningen. Det är fett jobbigt och väldigt kul. Hade velat fortsätta köra de hemma, eller jag ska fortsätta köra det hemma. Något jag förstått sen jag fick barn är att man måste göra tid för att träna. Innan har jag älskat att köra på morgonen, nu är jag inte lika pigg klockan 06:00 längre då nätterna inte riktigt är som förr.

Jag är ju ingen renodlad tränare, alltså jag tränar ju men inte så att jag lever för träning. Jag mår bra av de men 3 gånger i veckan räcker gått och väl för mig. Tränar inte på en elitnivå och därför är de så svårt för mig att prioritera träningen. Antar att jag inte är ensam.

Har insett att jag behöver boka in 3 pass (helst med PT) så min träning faktiskt blir av. Sedan Todd kom har jag fått sämre hållning, ont i rygg, ont i armar, dålig bål (putar ut magen för att få stöd när jag bär Todd) osv. Jag blir så mycket gladare av att faktiskt få lite tränings endorfiner i min kropp.

Jaja nog tjatat om de. Summan av kardemumman är att jag är glad att jag är igång men livrädd att jag inte ska fortsätta när vi kommer hem.

Nu: Dricka upp min iskaffe sen är de lunch.
Även om vi är på semester är jag ju en riktig rutinmänniska. För vissa är semester sovmorgon, ingen träning, ta de lugnt, inte göra något
För mig är semester: gå upp tidigt, träna, äta frukost (oftast samma sak varje dag), sen kan jag ta de lugnt men älskar att ”fånga dagen” klyschigt nog.

Jaja vi hörs nog lite senare idag

Puss

0 reaktioner på “Träning efter barn?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.