kom igång med träningen

träningsset från Stronger

smala squats 20 reps
breda squats 20 reps
Bakåt squats med rotation 20 reps / ben
ligg på mage och kicka med benen 30 stycken
höftlyft med ett ben 25 reps/ben
höftlyft (stanna i toppen och spänn medan du räknar till 5) 25 reps

detta pass kör du utan vila 4 gånger om

Hej gullisar, fyfan vilken härlig dag vi haft! nu är B tillbaka från jobb och kan ha T lite så jag kan jobba en liten stund. Tänkte faktiskt kika in här och ge er lite måndagspepp. Som ni förstått så älskar jag ju måndagar (hoppas ni btw inte missat vårat senaste avsnitt från måndagsvibe). Det är liksom min restart buttom och den dagen jag faktiskt sätter typ hur hela veckan ska se ut.. rätt najs också att träna på landet (ni ser ju min utsikt)

Den här dagen har varit perfekt. Jag har (som många gånger tidigare) bestämt mig för att verkligen träna upp min kropp. Jag har inom loppet av typ 3 veckor fått ryggskott, nackspärr och åkte på ytterligare en sväng med ont i ryggen för några dagar sen och jag är TRÖTT på att vara otränad och få ont.
Jag har nu klickat hem Mimmi Kapell’s boot camp (den som tränar hela kroppen) som ger mig färdiga pass jag ska köra 3 gånger i veckan + ett kostschema.

Ofta är mitt problem vad jag ska träna och att jag inte känner mig motiverad, nu ska jag bannemig se till att bara göra passen som står och förhoppningsvis vara starkare och lite tajtare om 9 veckor.

i programmet får man 3 olika faser med 3 olika pass (A,B,C) man ska göra varje fas i 3 veckor.
Så min vecka ser ut såhär
Måndag fas 1 pass A
Onsdag fas 1 pass B
Fredag fas 1 pass C
och så kör jag på samma upplägg ytterligare 2 veckor innan jag går på fas 2 (ni hittar dom olika träningsprogrammen här (klick).

Så om du sitter i soffan nu och läser det här, get up och kör passet! Det går jäkligt fort, du behöver inga redskap eller gym. Känner du också att du exempelvis inte har råd att beställa passet, gör egna pass men med samma upplägg.

Så, nu ropar dom på mig då det är dags för kvällsdopp innan middagen!

P&K

0 reaktioner på “kom igång med träningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.