ny träningsvecka

Nu är det ju redan onsdag (snart) meeen jag är så taggad över hur min tröningsvecka har sett ut och kommer se ut resterande av veckan så jag tänkte dela med mig av det. Ni kanske kan härma och köra ett liknande upplägg nästa vecka

Måndag: styrketräning med fokus rumpa och ben (tänk massa olika sorters squats, kissande hund osv.)
Tisdag: sprang 6 km i lågt tempo
Onsdag: PW och intervaller (spring 20 sek vila 10 sek x 8) avslutar med 100 situps
Torsdag: vila
Fredag: springa
Lördag:vila
Söndag: styrka fokus mage och rygg

Tröningsset – Här och Här

Nu kör jag ju pass som jag fått i programmet jag kör ifrån Mimmi Kapell och tänker att det är taskigt om jag skriver ut de här då man ändå betalar för att få dom men om ni inte vill köpa ett program så tycker jag att ni tänker såhär

Sätt ihop 5-7 övningar du gillar eller hittat på nätet osv. Och kör varje övning 4 minuter (20 sek aktiv och 10 sek vila) så har du ett riktigt bra pass du kan köra hemma.

0 reaktioner på “ny träningsvecka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.