3 mini(super)knep i vardagen

1. ha kokosolja i morgonkaffet. Sorry for info men har ni svårt att gå på toa på morgonen eller efter frulle är det här det bästa tipset. Man får verkligen igång magen
2. Om ni inte lyssnat på podden kommer här ett tips som påriktigt förändrat min vardag. Jag avslutar nu mera varje dusch 30 sekunder ISKALLT vatten. Jag lovar det låter värre än vad det är. Man blir pigg, fräsch, och kroppen hoppar igång. Jag gör även det här innan jag ska sova. Inbillar mig att jag sover bättre då! Har inte heller varit sjuk sen dess *peppar peppar* trots att samtliga tjejer blev sjuka efter NY
3. Jag vet att det suger att försöka hitta tid till att träna.. finns 1000 andra grejer man vill göra när barnen sover eller är lugna men då kommer det här intervallpasset på 5 minuter inte bara döda dig utan även vara en bit påvägen till träning. 5 minuter över har man ju alltid och det här passet blir iallafall jag som är helt OK tränad trött av så har du inte tränat innan kommer det vara perfekt. Allt du behöver göra är att ladda ner en intervalls app på telefonen. Sen sätter du tiden för att springa allt vad du kan 20 sek, vila 10 sek, så gör du om det 10 gånger (när du avancerat kan du också köra den i backe eller fler intervaller om du hinner)

You are welcome!!! Har ni några andra super knep som är lätta att använda till vardagen?

0 reaktioner på “3 mini(super)knep i vardagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.