25 bajsblöjor och öppna förskolan

Väska – Här / Tröja – Här / Skor – Här / byxor – gamla från Gina / jacka – gammal från Gina

Vet ni vad jag insett, att jag blivit så dålig på att dela med mig av min vardag. Tror jag helt enkelt (trots att jag dragit ned på tempot) har haft lite för mycket att göra. Menmen som ni ser ovan har jag sett ut idag. En mysig dag men också stressig. Dom senaste dagarna har inte varit roliga då T haft ont i magen… vet inte vad han fått i sig men något måste det ha varit.

Jag har tyckt så synd om honom då han bajsade (sorry för info) väldigt mycket i förrgår. Bytte över 20 blöjor om inte mer. Tillslut blev han så röd i rumpan att de gjorde ont att bajsa, så ist blev han hård i magen.

Dethär är första gången jag ser honom ha väldigt ont, vilket såklart gör väldigt ont för mig. Min energi har uppslukats av detta.. även om det såklart inte är synd om mig men ni fattar.

…men han blev bra igår så idag tog vi oss till öppna förskolan!

Efter att ha fotat, bytt blöja mitt på Engelbrektsgatan(vill inte riskera att han blir röd igen) tog jag mitt pick och pack till öppna förskolan där jag också mötte upp Dani. Det är verkligen så tacksamt att det finns öppna förskolor, T blir så himla stimulerad av att springa omkring där och om jag ska vara ärlig är det 1. Skönt att komma ut 2. Skönt att slippa stöka mer än vad man redan gjort

Vi avslutade dagen med en lunch på Nyko med Ines och Karin. Deras havre cappuccino är dessutom typ dom godaste som finns!

När vi kom hem skickade jag iväg podden, redigerade bilder, la ut en haul och nu är jag helt slut efter att ha kört lite tvättar och städat köket. Fyfan, jag älskar ju dessa vardagssysslor… men bara när man har tid och ork, två grejer jag inte har just nu.

God natt peeps!

0 reaktioner på “25 bajsblöjor och öppna förskolan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.