Stressig morgon, gäst i podden och länk till jackan

SkjortjackaHär / solisar – Corlin eyewear / ByxorHär
God morgon hjärtan, jävlar vilken stressig morgon jag hade. Vaknade 05:30, B tog T till 06:20 då gick vi ned och åt frulle (eller ja T åt) sen försvann tiden så fick slänga på mig smink,kläder osv innan jag åkte och lämnade honom hos Nicki. Jag har massa möten och jobb inbokat idag så bäst blir om han inte är med mig. Skönt med såna dagar med.

Juste, idag gäster B podden!! Vi valde att spela in så många avsnitt som möjligt medan Hanna faktiskt är kvar i Sverige då vi gillar att spela in i studio mer än via FaceTime och ja, ett av dom avsnitten kommer B få medverka i. Har ni frågor till honom så ställ dom på våran måndagsvibe insta!

Nu: frukostmöte på Nybrogatan 38, är överlycklig då jag är så sugen på deras gröt just nu!

0 reaktioner på “Stressig morgon, gäst i podden och länk till jackan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.