veckans planer och planering Todd’s kalas

Innehåller reklamlänkar

Kappa – här / Byxor – här / skor – här

Måndag: lägg upp samarbete,spela in början på en vlogg och ta sig igenom ytterligare en skitdag…
Tisdag: Lunch tillsammans med Cubus för att fira deras 40 års dag, träffa mamma och pappa som äntligen är hemma och ikväll middag hemma med B och planera Todd’s 1 års kalas. Vi kommer nog bara köra ett för familjen och Todds faddrar.
Onsdag: Fota samarbete,spela in resten av en vlogg, träna, leta efter maskerad kläder till fredagen och på kvällen ska jag på middag tillsammans med Envi som Josse så snällt frågade om jag ville med på
Torsdag: Ska fixa lite på morgonen, sen spraytan hos klara och om jag inte ser allt för galen ut så kör jag nog öppna förskolan med T
Fredag: träna, fakturera, fixa inför kvällen då vi ska bort
Lördag: fixa och trixa hemma
Söndag: frukost och escape room med några vänner på förmiddagen och isåfall sen kalas för T på eftermiddagen

Håller iallafall på men en rolig vlogg till er där jag svarar på frågor samtidigt som jag gör lite grejer. Ni får följa med och handla med T, på träning, när jag fixar håret och mycket mer. Men medan ni väntar på den så kan in ju alltid kolla på Biancas senaste video när vi käkar middag på Nybrogatan 38

0 reaktioner på “veckans planer och planering Todd’s kalas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.