Flytta till NYC?

kappan har Vanessa designat för Dry Lake och jag är KÄR så varm och så gosig!!- Här (klick)

Kanske lite galet men vet ni vad jag är sugen på, att flytta till NYC någon månad eller två efter årsskiftet. Har redan med B på tåget. Antingen kommer jag åka själv med T och att B kommer och hälsar på flera gånger eller så åker vi alla.
Sen Hanna åkt dit har jag känt något typ av drag till just NYC. Det viktigaste för mig är dock att Hanna är kvar haha, så att jag har ett familiar (tack att ni hjälper att rätta) face. Nu hoppas jag verkligen att det här är något jag känner lika starkt för i början på januari, isåfall sätts hela planen igång. Hur läskigt hade de varit? Men hur kul också?

Nu ligger jag i soffan helt avdäckad… tror jag börjar bli sjuk vilket suger.. var längesen och jag har inte direkt tid. Så resten av dagen blir också att vila. Imorgon är en väldigt STOR dag för mig. Ni kommer få veta varför senare, men inte just imorgon. Iiih!!!

Hur ni tror en frukost ser ut hur den verkligen ser ut haha. Behövde fota ett samarbete men var så hungrig att jag gärna ville hinna äta först fast vi hade bara 10 minuter på oss haha…

nu ska jag fortsätta med söndagsgoset!!!

0 reaktioner på “Flytta till NYC?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.