Black and White

Jacka/kavaj – Iro Paris (jag brukar sällan unna mig dyra kläder men är så glad att jag slog till på denna då jag använt den såå många gånger) / byxor – här (klick) / tröja här (klick) / skor – här (klick)

Åh va det suger att vara sjuk, speciellt när solen visar sig för första gången på typ två veckor… Idag har det inte hänt mycket här hemma kan jag lova. Avbokat allt för att vila och bli frisk (T har också blivit sjuk så känner att det är bra för honom att också vara hemma). Tack btw för alla tips jag fick ang. hans sömnsvårigheter. Nu ska vi försöka köra att han antingen sover lite senare alt. sover två gånger om dagen istället för en. Just idag fick det bli två gånger faktiskt, just för att han legat och hostat hela natten. Han ligger och sover as I’m writing this så jag hoppas verkligen att han 1. vaknar snart 2. ändå somnar tidigt.

Vi syns imorgon! PUSS

0 reaktioner på “Black and White”

Leave a Reply

Your email address will not be published.