Så otroligt taggad inför framtiden

Jeans – Gina Tricot / tröja – verge girl / skor – Mou boots / solisar – vero Moda / jacka – vintage

Jackan är tyvärr vintage för er som frågat, jag vet jag dör också för den (är inte min men lånat den). Är iallafall väldigt bestämd över att inhandla mer vintage.

Som vanligt har mitt veckoschema helt slängts upp och ner då T fortfarande är sjuk och jag åkt på en huvudvärk utan dess like så alla planer för dagen fick avbokas. Det enda jag längtar till nu är att åka iväg till Thailand, få riktig semester och bara mysa med familjen. Dom senaste veckorna och dom kommande veckorna GALNA vilket är så kul för är ju en massa roliga kampanjer på g men det har varit så mycket så jag inte haft tid att ens reflektera.

Imorgon ska jag iallafall sätta mig ned framför datorn och fixa ett riktigt media kit inför Januari. Jag ska även sätta mina nya mål i företaget samt nya regler för mig. Jag måste hinna jobba på det jag drömt om sen flera år tillbaka, och inspirationen finns där och ni kommer ÄLSKA det som kommer, det vet jag!! Men saker tar tid, och jag hatar att det tar tid…

Vet inte ens vart jag ville komma med det här inlägget förutom att trots jag är sjuk och har en hetsig period framför mig är jag så sjukt taggad på framtiden, och särskilt med er vid min sida, världens finaste läsare.

0 reaktioner på “Så otroligt taggad inför framtiden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.