Hur tänker jag när jag plockar ihop en outfit

JacketHere / pantsHere / shoesGloves

ÄLSKAR verkligen denna outfit!! Och för att inte tala om jackan!! Jag som alltid brukar klä mig i svart tyckte det var på tiden för en beige puffer jacka. Men det var inte det jag skulle prata om utan jag tänkte faktiskt ge ett råd till er, som jag faktiskt inte tänkt på förrän geniet @moamattsson nämnde det.

Det enklaste och bästa styling rådet är att matcha färger. Jag är absolut inget modeproffs, följer sällan trender (om jag gör det är jag absolut sist på bollen) men varenda gång jag sätter ihop en outfit utgår jag från vissa färgskalor.

Jag brukar börja med att välja nyckelplagg, dvs. det plagg jag vill ska ”synas”. Efter det väljer jag resten av outfiten. Exempelvis denna outfit ovan. Jag ville bära jackan och hade en del alternativ men eftersom jag inte gillar att blanda svart och vitt/beige så var alltså svarta skinnbyxor och kängor som jag annars brukar ha inget alternativ. Istället valde jag skor,byxor,mössa och vantar i brun/beige så dom skulle matcha jackan. Fattar ni? För det sjukaste är att dom outfitsen ni gillar mest är ju hela looken i samma färgskala. Och det är alltid lättast att sätta ihop en outfit om ni bestämmer er för ett plagg först, för då försvinner ju några fler alternativ.

Jaja nog babblat från min sida, ska nu steka falukorv och makaroner till T innan jag drar till Nobis för middag med Royal design

0 reaktioner på “Hur tänker jag när jag plockar ihop en outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.