Tipsar om Nyårs klänningar

Innehåller reklamlänkar

Guldig klänning här (klick) finns även i svart här (klick), jag har storlek L (tar ju alltid typ 1 storlek större för att jag hellre vill att det sitter oversize än tajt). Klänningarna är redan på 25% rabatt men med min kod LOJSAN får ni ytterligare 10%!! hur bra! (reklam)

Ni är många som bett mig tipsa om nyårsklänningar, semesterkläder och massa mer. Det tråkiga med mig är att jag får typ inte feeling förrän jag har på plaggen och matchar de till en hel outfit. Så jag hoppas inte att ni blir allt för arga att ni måste vänta tills jag väl är i Thailand innan jag kommer länka alla semesterplagg. Fattar ju såklart att det blir försent för många av er men helt ärligt har jag inte heller haft tid MEN jag har ju ett långt samarbete med Bubbleroom och kände bara att jag behövde dela med mig av deras fina jul och nyårsklänningar (!!) men även några andra jag haft på min på senaste

Lång guldklänninghär (klick) / svart klänning med slits här (klick)

Silvrig klänninghär (klick) / guldig klänning – här (klick)

Någon annan som lyckats på en helt ny nivå är ju Petra(!) Hennes klänningar från Adoore just nu är helt GALNA. Perfekt nyårsblåsa. Jag har M i alla klänningar ifall ni undrar storlek

här (klick) / här (klick) / här (klick)

och för er som behöver lite mer inspo eller kanske sitter här och har panik så länkar jag 9 kläningar jag gärna skulle vilja ha på nyår! Min favorit av dom silvriga är den till vänster!! SÅ ÄCKLIGT SNYGG

här (klick) / här (klick) / här (klick)

Lite pink och gold, drömmen är att bli bjuden på en sån fin nyårsfest så man kan bära klänningen i mitten!! Älskar verkligen modellen på den rosa och guldiga också, så himla skön och fina armar

här (klick) / här (klick) / här (klick)

Snälla hur fin är den långa svarta? ser dessutom ut att kosta en förmögenhet med det är Nelly’s egna märke!!

Hoppas ni gillade det, nu ska jag äta lite godis (tycker synd om mig själv) och jobba undan allt innan T vaknar.

0 reaktioner på “Tipsar om Nyårs klänningar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.