Två frukost recept

Gjorde en riktigt god och krämig smoothie bowl häromdagen som jag toppade med banan, blåbär och massa jordnötssmör (glömde såklart granolan).

Jag lyssnade på kloka Ida Warg som tipsade mig att ha lite grönt i smoothien även om den inte ska smaka grönt och kan säga såhär, kände ingen smak av varken avokado eller spenat men fick ändå i mig det jag behövde.
Jag hade i (och det räcker nog till två men jag åt upp allt haha):
En halv banan
En avokado
två klickar turkisk yoghurt
En näve mango
En näve blåbär
2 nävar spenat
Lite vatten och kanel

Något som inte heller blir gammalt är ju bananpannkakor. Jag har alltid i ett ägg och en stor banan som jag mosar, ibland 1 1/2 banan om jag vill toppa pannkakorna med banan. Enligt mig är dessutom toppingen viktigast och mina favoriter är 1. Med smälta blåbär och vit choklad proteinella eller 2. Jordnötssmör med banan och agave sirap.

Nu är jag så peppad på att göra goda recept och fylla kroppen med näring (efter att ha tömt ett gelehjärtan paket liksom..).

Har ni några favorit matbloggar ni följer för nya och fräscha recept?

0 reaktioner på “Två frukost recept”

Leave a Reply

Your email address will not be published.